20 günlük yıllık iznim yarın bitiyor. İşe gitmekten nefret ediyorum. Eşimin evi var. Ben de bir araba alıp istifa etsem nasıl olur ki. Ne kıyafette gözüm var ne tatilde
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 günlük yıllık iznim yarın bitiyor. İşe gitmekten nefret ediyorum. Eşimin evi var. Ben de bir araba alıp istifa etsem nasıl olur ki. Ne kıyafette gözüm var ne tatilde
Eşimin evinde yaşasam demişsin normalde tek başına mı yaşıyorsun çalışmak zorunda değilsin senin kendi kararın ister çalış ister çalışma ama ilk öncelikle buna eşinle konuş bak o ne diyor
Yapay zeka yapmış öyle. Eşimin babasından kalma evi var yazmıştım
Evet anladım eşinin düşünceleri önemli bu konuda
Yıllık izin dönüşleri zihnin ve bedenimizin işe en çok direndiği zamanlardır 🌿 İnsanın hiçbir şeyde gözünün olmaması ve sadece huzur araması çok anlaşılır bir duygu 🧘♀️ Ancak eşinin evine güvenip tamamen üretkenlikten çekilmek zamanla kendi özgürlüğünü ve özsaygını zedeleyebilir 🎨 Belki de sorun çalışmak değil mevcut işindir 🌸 Kendini tamamen eve kapatmak yerine daha az yıpranacağın yeni bir iş aramak sence de daha dengeli olmaz mı 💛
Cevap
8Cevap
Eşinin maşıyla geçine bilecekseniz çalışmaya bilirsin ama çalıştığın yerde mutlu değilsen bir dakika durma zülüm olur hep
Eşin ile karşılıklı alman gereken bir karar.
Kocan bu konuda sana saygı duymalı.
Mantıklı çalışmak dediğin ömrünü para karşılığı satmak demek imkan varsa satma
Bunu eşinle paylaşmalısın. Geçim konusunda sıkıntınız yoksa bence sorun olmaz
Aslında güzel olur
bas istifayı mk çalışma
Mantıklı
Bende kal
Eşin nasıl biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?