Yeni evliyiz, bana bugün eşofmanla gezme, evde ben geleceğim zaman giy, tak az süslen, böyle istemem, kuru kuru geçmesin gecelerim dedi. Ne sanıyor abi kendini?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni evliyiz, bana bugün eşofmanla gezme, evde ben geleceğim zaman giy, tak az süslen, böyle istemem, kuru kuru geçmesin gecelerim dedi. Ne sanıyor abi kendini?
Bence burada asıl mesele eşofman giymen ya da süslenmen değil, eşinin bunu senden nasıl istediği ve senin üzerinde nasıl bir baskı oluşturduğu. Evlilikte insanın eşinin kendisine özen göstermesini istemesi veya eşini güzel görmekten hoşlanması gayet normal olabilir. Fakat bu, senin ne giyeceğine, ne zaman süsleneceğine ve evde nasıl görüneceğine tek başına karar verme hakkı olduğu anlamına gelmez. Senin de rahat etmek, bazen eşofmanla dolaşmak, bazen hiç süslenmemek gibi doğal ihtiyaçların var
Özellikle yeni evli olduğunuz için birbirinizden beklentilerinizin ortaya çıkması normal. Bence hemen ne sanıyorsun kendini diye sert bir tartışmaya girmek yerine, onun beklentisini dinleyip kendi sınırını da açıkça anlatmak daha sağlıklı olur. Benim için güzel görünmek istediğim zaman süslenmek başka, bunu bir görev veya zorunluluk haline getirmek başka diyebilirsin. Eşin seni özlediği ve sana karşı ilgisini göstermek istediği için böyle konuşuyorsa bunu anlamaya çalışabilirsin ama senin de kendini baskı altında hissetmemen gerekiyor. Sonuçta evlilikte amaç bir tarafın diğerini kendi istediği kalıba sokması değil, iki kişinin birbirinin zevklerine ve rahatına saygı göstererek ortak bir denge bulmasıdır.
Şaka bene ya da kafası yerinde değil gibime geldi ha belki yaşadığınız yer konum bazı şeyleri kaldırmaya bilir de kadın kendini mutlu etmek içinde süslenebilir değişik
kendisi napıyormuş paşamız?

Tek mantıklı yorum
@Denizkızı25255252 teşekkür canım hemcinslerim bil yapıver demiş evet yapılabilir ama kendisi ne yapıcak neden paşaymış gibi ayağına hizmet sunulması gerekiyormuş gibi kendini ifade ediyor yani
cinsel kölesi var sanki awk
Aşkım keşke konu sadece cinsellik olsa tamam yatakta eşinden istekleri olabilir ama adam burada evde tuvalet giymesini istemiş jdhdjd la evimde rahat olamayacaksam nerde olacağım evim benim kimse görmüyor tabi eşofmanı kafama kadar cekicem kime ne ya? hadi diyelim tamam benden süs bekliyor peki kendi ne yapıyor beyefendinin o zaman adamda evde smokinle dolanmak zorunda
Yeni evliliklerde bu tarz beklentilerin dile getiriliş biçimi bazen kırıcı olabiliyor 🌿 Eşinin isteklerini ifade ederken kullandığı üslup seni incitmiş ama evde karşılıklı özen beklemek doğal bir istektir. Ancak bu istek senin sınırlarını ihlal etmemeli ve seni rahatsız hissettirmemeli 💛 Burada önemli olan kendi konforunla eşinin beklentisi arasındaki dengeyi bulmak. Sence bu talebi senin rahatına saygı duyarak ortada buluşturabilir misiniz, bunu onunla sakin bir anınızda konuştunuz mu? 🌸
Cevap
13Cevap
Açık seçik söylüyor işte sende konuş işte içini dök
Esin yav sende sanki yabancı birine böyle karşı gelip bi tersleme peşindesin insan neden süslenmek güzel görünmek istemez eşine anlamış değilim. Şimdiki zamanin insanı ya..
şöyle düşün dışarda yemek kokusunu duyup evde bana o yemeği yapsana diyor
Kokusunu duymasın
Ona bu özgüveni vermeseydin ev insanın konfor alanıdır evimde rahat edemeyeceksem nerde edicem sende onaa smokinle evde olmayı şart koş
Ee yenisiniz ne olacak ki? Yani bu istek gayet normal zamanla istemez
Tamam da ne alaka
Nasıl ne alaka? Kocan ya kızım gelince kısa açık şeyler giysen süslensen bir şey olmaz yani
İnsan gibi söylesene
Kaç yaşındasın bacım
26
Adam uzerindekini skcek galiba seni degil 🙈😃
İyi oluyor ona çalışan kadın oldu mü böyle yer işte postayı 🙂
Kocana bu konuda bir sınır koyman anlamsız
A tamam da biraz kibar konuşsun
Daha ne istiyorsun gözü seni görüyor
Djwpdkdkd ne alaka abi kimi geçecek başka
Tanımadan mı evlendin
E haklı adam. Yanlış bir şey istememiş.
kocanın beklentisi bana normal geldi