Daha yaralı oluyor, alışmış oluyor kadına, kadınsız yapamıyorlar. Çevremde evli erkek kankalarım 3-4. kez evlendiler, bekarlar hiç evlenmiyor, evlilerin boşanıp evlenmesi daha kolay oluyor sebebi bu
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha yaralı oluyor, alışmış oluyor kadına, kadınsız yapamıyorlar. Çevremde evli erkek kankalarım 3-4. kez evlendiler, bekarlar hiç evlenmiyor, evlilerin boşanıp evlenmesi daha kolay oluyor sebebi bu
bence tamamen kolaya kaçmakla ilgili bir durum, sıfırdan biriyle uğraşmak zor geliyor çünkü hazır düzeni olan erkekler daha cazip görünüyor bazısına. bir de sorumluluk almak istemeyenler için evli adamlar geçici bir kaçamak veya risksiz ilişki gibi algılanıyor ama işin sonu hep sıkıntı.
Sonu yuvalar yıkılip evli adamlarla evleniyorlar ayrıca bekar erkekler zaten evlenicek olsaydı 30 yaşına kadar evlenirdi
Yuva yıkma fantezisi. Sebebi muhtelemen kadının elinden alma dürtüsü ile yasak aşkın getirdiği o yakalanma adrenalini yaşamak. Gizlilik gerektirdiği için heyecan duyulmasıdır. Bir de diğer etken ise sevgilisi olduğu evli erkeğin onu darlayamaması. Bir de olgun ve sorumluluk sahibi olduğu için o erkek evli olunca haliyle, onunla takılmak hoşuna gidiyor.
Kimse kimseye kefil ve görücü usulü kaldirilsa böyle olur
Aslında işi erkekle değil. Yine karşısındaki kadının mutluluğunu baltalama amacıyla yapıyor. Benim o kadından neyim eksik, fazlam var bak eşi beni seviyor tarzında saçma bir düşünceye sahipler. Bir kaç kişide denk geldim ve hepsinin ortak düşüncesi de hep buydu.
Elde etme duygusu galiba ya başarmış hissetmenin saplantılı sinsice ve ahlaksızca bir yolu eminim bunu yapanları evli birini ayartınca kendini bir halt sanıyordur
Cevap
9Cevap
Evli erkek bekar erkekten daha güvenilir. Evli erkek foyasi meydana cikma korkusu ile karşı tarafa salça olmaz. Ama bekar tehlike
Ne görücüsü aşk evliliği yapmış ne kardeşim tanıdıklarım var ne haltlar yiyor. Bu karakter meselesi
şu an görücü usulü kaldirildi evlenilecek kimse yok bekar erkek zaten evlilik düşünmediği için bekar
Evlenip 1 senede 2 senede boşananlar kadınların bitmek bilmeyen istek arzu ve tatmin olamayisi şu an. şu an sana birisi çıksa gelse dese gel evlenelim. Evim yok arabam yok bir valizim var birde sen herşeye 0 dan başlayacağız. Bir nikah yeter dese evlenir misin 😅 Kainat beni sevsin evlenmezsin.
İstemeyen kadında değer görmüyor benim arkadaşım düğünü kendi yaptı erkek bir krs ödemedi zaten sevmiyordu ona kaçıp üzerine kaldığı için mecbur evlendi şimdi iki çocukla evde evden dışarıda çıkarmıyor bilerek ölmesini bekliyor ve şu an 2 yıldır metresi ile ilişkisi var ölünce o kadınla evlenicekler kendi çocuklarına bakmıyor ama metresin çocuklarına gayret ve güzel bakıyor herşeyi kadınlardan beklemeyin hayatınıza iki kötü kadın girdi diye genellemeyin iyi kadınları hep kötü erkekler kapar sizede kötü kadınlar kalır sebebi ise iyi kadınlara sahip cikmamanizdan kaynaklı
Buna da kader diyorlar talihini s... Kaderi 7 sene hizmet ettim herseyine kadar yaptım. Tatil günümde kalkar ise götürürdum işten erken gelirdim o geç gelirdi yemeği yapardım evi temizlerdim yaranamazdim bunlar sadece basit örnekler Annen buzdolabıni niye açtı diye hayatımı s... gelde güven gelde inan. Dışardan tanışan o kızı emin ol beni de tanisan dersin sensin hain :) dışardan kapağına göre yargilaninca böyle olur.
Kız şiddet görüyor ilaç veriyorlar yavaş yavaş öldürmeye çalışıyorlar ama haketi acımıyorum kendi bilerek gitti kocamda kocamda diyen kadınların sonu
Her canın pes ettigi nokta vardır. Bu kişi ya benden yaşça büyük anam babam yaşımda benim dönem benim bir üst dönemimde ben çok görmedim hoş kişilik meselesi işte... TV programlarında görüyorum bazen diyorum aklınız mi yok diyorum Allah beterinden saklasın diyorum. Basiret bağlanma deyimi diye bir şey var basiret bağlanınca bir halt edemiyorsun onun için bahtiniz güzel olsun
Bence sadece kıskançlık yatıyor altında. Aile babası iyi gibi görüp "benim olmalı ben yaşamalıyım" hissiyatıyla evli erkeklere yöneliyorlar bence.
Psikolojik sebebi yok orspu oldukları için öyleler
Bana saçma ve iğrenç geliyor baya ne diyim düşünmek bile kanımı şey yapyo sanki iyyy
Anlamadım ne yazdığını pek
Herkes bir yol tutmuş gidiyor
Evet
nerde denk geldin
çok akıllı insan işi gibi gelmiyor bana o durum
Senin Karin boyle yapabiliyor mu he
Evli Kadınlarda bekar erkeklerle oluyor
En önemlisi tecrübe ve olgunluk
Anlayamadım, ne demek istedin, ne kefili ne gorucusu
Bekar erkekle evlenmek evli erkekten evlenmekten daha zordur zaten o evli erkek kim gelseydi aynı şekilde onunla evlenecekti bekar erkek zaten evlenseydi 30 una kadar evlenirdi
Anladım, evet haklısın, ama kadınların evli erkeklere yanasmasinin sebebi evlilik değil, çoğunlukla cinsellik
Evlilik eşlerinin ölmesini ve bosanmasini bekliyorlar emin ol arkadaşımin kocasının metresi var arkadaşım ölüm dosegindeyken kocası hergun metresiyle birlikte aşk yaşıyor ve herkese duyurdu bunu metresi sevdiğini söyledi
Aşk başka sevgi başka, cinsellik başka, eşlerin birbirini doyurmasi ve kimseye muhtaç bırakmaması lazim
Tecrübe
Belkide
Bekar erkekle evlenmek evli erkekten evlenmekten daha zordur zaten o evli erkek kim gelseydi aynı şekilde onunla evlenecekti bekar erkek zaten evlenseydi 30 una kadar evlenirdi
Neden gizlisin
Mallikk
Evet dogru
Kıskançlık
igrencler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?