Gezme, içme, yeme, dolaşma, misafirliğe gitme falan filan….
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gezme, içme, yeme, dolaşma, misafirliğe gitme falan filan….
Ediyor elimde can verdi 70 dk kalp masajı suni solunum yaptım kalp masajı yaparken kaburgalarinin kırıklarına kadar herşeyi hissettim elimle defnettim... İlk zamanlar adapte olamıyorsun psikolojik öldüğüne mi üzüluyorsun elinde can verdiğine inanamiyorsun neden ben vardım diye sorup sorup duruyorsun zamanla yüzünu unutuyorsun sesini unutuyorsun... Ama bir an geliyor diyorsun şimdi burada olsaydı beni korurdu kollardi överdi döverdi vs...
Çok derin bir acının içindesin, bunu hissetmek bile insanı derinden sarsıyor 🌿 Kayıp yaşandığında dünya durmuş gibi gelir ama hayat kendi ritminde akmaya devam eder 🌸 Şu an hissettiğin o uyumsuzluk ve boşluk çok doğal. Zihnin ve ruhun bu yeni gerçekliği sindirmeye çalışıyor 💛 Zamanla acın küçülmeyecek ama sen o acıyı taşıyacak kadar büyüyeceksin, inan bana 🧘♀️ Şu an kendini herhangi bir şey yapmak için zorluyor musun? 🎨
Cevap
6Cevap
Devam ediyor ama o hissyatı Allah korusun hickimse yasamasın ben hiç yasamadım bilemem
Ölen kişi sen olana kadar kaldığı yerden devam ediyo
Bir süre acını yaşıyorsun ama bir zaman sonra illa ki hayat bir şekilde devam ediyor.
Belli bir süre sonra tabi ediyor
mecburen
Nasıl yani gül gülistanlık gibi mi?
Zor hayata devam etmek ama ediyorsun mecbur
ölenle ölünmez
İyimisin sen
Mecbru devam etmesi lazim hayatin
Ediyor maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?