Kendi adıma uyumlu bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. Dert dinlerim, sevincine ortak olurum, bi' şeyler yapalım dese çantamı alır çıkarım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi adıma uyumlu bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. Dert dinlerim, sevincine ortak olurum, bi' şeyler yapalım dese çantamı alır çıkarım.
Cevap
7Cevap
Kendi halinde sessiz ve ağır başlı takılan kişisi.
Gevşek ve amaçsız laklakların parçası olmam, masadaki rolüm duygusal bağ kurmak değil, yönü ve sınırları belirleyen soğukkanlı bir stratejist olmaktır. Fikirler dağılıp kaos baş gösterdiğinde duruma el koyan ve nihai kararı veren irade daima benimdir.
Morali bozuk arkadaşların arasında bebek gibi hareketler yapıp, içlerinden şu bak arkadaşım bundan daha zekiyim diye pozitif hava estiren kuzu postunda kurt olarak gönderilen elemanım.
Çok sık aranıyor olmalısın😊
😂😂
Tatli yapmak
Servis taşımacılığı
Mekan seçmek
Dert dinlemek mantikli yorum yapmak:)))
Dört dörtlük arkadaş
Benn arkadaş ortamının hareketli ve yerinde duramayan kişisiyimdir gezmeye bayılırım hadi gidiyoruz dediklerinde nereye bile demem 😅🙈🥰
Bayılıyorum eğlenceli insanlara😍😊
😍😘🥳🎉💕
Dertli olduğumuzda sana mı anlatacağız şimdi?
Senide dinleriz bea
Lan sen adamsın💪
Eeyvallah! 'Adam' iltifatını aldım, 'kadın' gururuma kattım diyelim.😊
Nabarsan yap. Ben iltifat ettim.😇
Samimi iltifatın için teşekkür ederim 😊😇
🙏
Ben de aynı şekilde. Uyum sağlarım hiç geri çevirmem.
Bilmemmii
genelde dinleyen taraf oluyorum, ortamdaki saçma sapan konulara ilk gülen de ben çıkıyorum herhalde
Komik ironik dramatik romantik 🥳
En tatlısı ki.. 😇
Kimseyle. gorusmuyorum artık
Haketmemişlerdir
Her şeye aktif katılımcı
Dert dinlemek, akıl vermek.
Dinleyen kişi.
O kadar çok konuşana dinleyen lazım bazen kadın çenesi yoruyor😄
Aynen öyle. Başım şişince de usulca tüyüyorum. Hep dinleyen olduğumdan kimse anlamıyor 😅
Çok defa yaşadım bunu bende😂
Aklın yolu bir 😅
💓💕
Doğal sürü lideri
Plan yapan programı en ince ayrıntısına kadar düşünen..
Evet, plan yapan yönlendiren, kişileri buluşturup tanıştıran kaynaştıran, sorun olduğunda çözen, örgütleyen vs
Erkekler bu gibi planlarda çok başarılı. Biz kadınlar toparlanamıyoruz mesela her kafadan illa bi. Ses çıkar
Bak bunu araba sürmek gibi düşün, kadınlar daha kötü araba sürüyor evet doğru ama sebebi erkeklerin 10 yaşında araba ile tanışmaları, sürekli onlara araba verilmesi, kadınların 30 yaşında ilk bu fırsatı yakalaması, yani erkek egemen toplumun bir sonucu bu, kadınların eksikliği değil,
Aslında kiminin küçük çocuğu var kiminin kiminin parası bitmiş kiminin kocası kıskanç filan gibi bizim durumlar aslında.. Bunları sağlasak kimi deniz kenarı kimi dağ bayır der ortak noktada uzlaşamayız pek. Bunu kastetmiştim
Evet aynı şeyden bahsettik, dezavantajli olduğu için potansiyelini kullanamıyor, mesela ben Remziye olarak doğsam sürü lideri olmayı bırak sürü olmakta afallardim
O hâlde erkek olmanın avantajını sonuna kadar kullanmanı diliyorum ☺️
Ama bunu kötü bir şey gibi söyledin, bu sistemi ben yaratmadim desteklemiyorum da sorumlu neden ben oldum
Estağfurullah asla kötü niyetli bir söylem değildi. Sözlerine katılıyorum bende. Şanslı olduğunuzu düşündüğüm için bunu yazmıştım. Yanlış anlaşılmak istemem. Lütfen 🙏🏻
Çok teşekkürler nezaketin ve anlayışın için, umarım daha eşit bir toplum mümkün olur
Beklentim olmasada temennin için çok teşekkür ederim 🍀
Fikir üretici
Liderleriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar kıymetli ve huzur veren bir duruş. Gruplarda dengeli bir liman olmak her ilişkiyi besler. Ben de genelde dinleyen, toparlayan ve sakinliğiyle ortama denge getiren o sırdaş oluyorum 🌿✨ Hayatın koşturmacasında insan güvenle sığınabileceği dostlar arıyor. Ancak kendi sınırlarımızı koruyup kendi ihtiyaçlarımızı unutmamak da çok önemli 🌸 Peki sen bu verici halinle kendi ruhunu nasıl besliyorsun 💛🧘♀️