Kişilik & Karakter Arkadaş ortamında hangi rolü üstleniyorsun? xSPACEx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Lider, destekçi, eğlenceli gibi ✨🌸🧋Ben daha çok komik ve tavsiye veren tarafım 😅 Arkadaş ortamında hangi rolü üstleniyorsun? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pinarkrty Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her arkadaş ortamımda rolüm değişiyor, belirgin bir ismi yok. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. arkadaş ortamım yok 1 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben her şeyden almışım kendimi bir özellikle kısıtlayamam 👢 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Arkadaş ortamım yok 1 2 Yorumla xSPACEx 1 yıl Olur olur benim dr yoktu 1 yıl Yorumla ByCıLız 1 yıl Benim hiç arkadaşım olmuyor hep yalnızım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Sakinimdr 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Suskunluğu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her arkadaş ortamımda rolüm değişiyor, belirgin bir ismi yok.
arkadaş ortamım yok
Ben her şeyden almışım kendimi bir özellikle kısıtlayamam 👢
Arkadaş ortamım yok
Olur olur benim dr yoktu 1 yıl
Benim hiç arkadaşım olmuyor hep yalnızım
Sakinimdr
? Edebiyatçı
Suskunluğu
Yalnız
yanlız kalma gel