Ya bilmiyorum bizim Türk erkeklerine kıyasla baya iyiler, yakışıklılar, kendilerine bakıyorlar keşke Türkiye'ye gelse hepsi
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben türküm onla gurur duyuyorum. Ama aslen bulgaristanliyim. Bu göreceli bir şey her memleketin sikkntilisi vardır. Hayatta şuna inanın Allah kalbime göre birini çıkarsın diyin
Türk olmakla tabiki gurur duyuyorum ben sadece bizim türk erkeklerinden (abazalardan) hoşnut degilim
Öyle kişiler üslup ile kendini belli eden cesetlerdir. Ben ceset diyorum bunlara
İlişkilerde dış görünüş ve öz bakım ilk başta çekici gelse de uzun vadede mutluluğu getiren şey ortak değerler, anlayış ve duygusal olgunluktur 🌿 Her kültürün ve her insanın kendine has iyi ve eksik yönleri vardır. Önemli olan milliyetten ziyade karşı tarafın seninle nasıl bir bağ kurduğu ve sana nasıl hissettirdiğidir 🌸 Sen bir ilişkide dış görünüşten ziyade karakter olarak en çok hangi özelliğe değer verirsin? 💛
Cevap
8Cevap
Hangi ülkenin erkekleri favorin? Yani tercih edecek olsan hangi ülkenin erkeğini tercih ederdin?
Yanlış anlama, güzel bir ülkeyse o elemanla becayiş yapmak isterim.
Yani hepsi değil çoğu kavat gemis ama iyileride var
Sizde kavatsınız
Bizdede çok ama yabancılar daha geniş özellikle alman erkekrleri koreliler de kız gibi birde şeyleri çok küçük
Birde gidip mal şişman tipsiz cirkinlerini bulmayin ya çok kalayliyoruz abi vizyoner olun
Öylelerini begenmiyorum
Yabancıların çoğu tipsiz şişko şımarık olur ama kadınlar o tipleri seviyor
Onlar sizsiniz
Kompleksi bir bakış açısı yabancı erkekler diye net bir beğeni listesi yok. Aklınızdaki tarife uyanlar sizin için öyle. Onlar da hepsi değil zaten
Hayaller Paris ama gerçekler baba tarafı köy 😂
Köylü sensin çirkin murad profilin bile yok
E git o zaman yurt fışına :)
Gittim gördüm zaten keşke sizi gondersek onlar gelse 🤣🤣
Bence sen yakışıklı, iyi, kadından anlayan birine denk gelmemişsin :)
Yabancı erkek deneyimim olmadı
O zamanlar sevgilin vardı
Ama artık yok
Deneyimleyebilirsin 😂😂
Çok zekisin gene
Estağfirullah 😂
Çoğu evet
İsteğin olur umarım
Kadınlar da öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?