kesinlikle katılıyorum insanlar ay bu çocuk çok yakışıklı işte onun arabası var filan vs diye konuşup karşıdakini övünce onlardan iğreniyorum bense birinden ancak çok kültürlüyse etkilenirim hayata bakış açısı vs çok önemlidir bu sadece erkek olarak değil ben arkadaşlarımı bile buna göre seçerim
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle konuşmalarından bilgi akacak 😍
En İyi Cevaplar
+1 yılsapyoseksuel olmanin inanilmaz hafifligi... zeki erkekte zor bulunuyor fakaat
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 😞
+1 yılBu kadar zekiliğin üstüne ayda 10-15 bin tl maaş alsa bir kaç yıla bu rakam 30-40 binlere çıksa, hem işini yapıp hem kültür seviyesini arttırsa fena da olmaz hani.
08 Yorumla
Soran+1 yılKarnımız doysun yeter 😏
- +1 yıl
Doyar sıkıntı yok da sen de fazla Pollyanna sın be. Utanma açık açık konuş gerçekleri. Biz bizeyiz burda. :)
Soran+1 yılAzıcık aşım, kaygısız başım fazlasında gözüm yok Allah olmayanada versin 😊
- +1 yıl
Amin. Sen memur çocuğusun değil mi? ;)
Soran+1 yılDeğilim 😊
- +1 yıl
Yorumları okudum da kendine çirkin demişsin niye böyle düşünüyorsun ki? Kendine haksızlık ediyorsun. Kime göre neye göre bu karara vardın? Bu soruyu soran, bu cevapları veren biri asla çirkin olamaz.
Soran+1 yılKendime haksızlık etmiyorum sadece gerçekler 😊
- +1 yıl
Sen ne kadar mütevazı bir kızsın öyle ya. Gerçekleri kendimiz değiştirebiliriz. Mutlu ol yüzün gülsün Dünya'nın en güzeli sensin.
Evet işte bu aradığım kadın, şahane fikirlerim var dünyayı ele geçirmeyi düşünüyorum yanımda olur musun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kimseye ilişmiyorum hayyaller yalnızca bunlar 😊 hem zaten ben hiçbir erkeğin isteyebileceği biri değilim 😊
Soran+1 yılFazlasıyla çirkinim çünkü ve yalnız çokça mutluyum 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılKültürün önemini göstermeye çalışan görseldeki fotoda bile kitap okuyan erkek bench presste çok rahat 30 30 60 basar.
İşte bayanların özeti budur XD12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bende farkettim yönetim koymuş sorum süper olunca keşke dokunmasalarmış 😒
- +1 yıl
Yönetim istifa o zaman :)
+1 yılbakış açısı tabi, sana adonis para gelmez ama, başkasına görede olmazsa olmaz :D zeka falan olmasada olur diyorlardır :D para zeka yerine geçer zaten :D
10 Yorumla
+1 yılPeki sen ne kadar zekisin veya kültürlüsün? İnsan hiç kendini görmez bir de karşıdan kendinde olmayan şeyleri bekler.
02 Yorumla
Soran+1 yılZeki ve kültürlü olduğumu iddia etmiyorum zaten. Olabildiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum diyeyim 😏
- +1 yıl
O zaman beklentilerini yüksek tutma. Yani zaten kafandaki kişi devamlı sana çekici gelecek ve elde edilmeyecek. Çünkü kafanda büyüttün onu bir kere.
+1 yılZeki ve kültürlü bir erkegin yanına Zeki ve kültürlü okukuş kadın lazım ama hanfendi varsa bu ozellikler iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın kendisini geliştirmesinin sınırsız olduğunu düşünürsek ben daha çok başındayım yolun ama gelişmeye çalışıyorum demeliyim sanırım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılöyle olsan da ki öyleyim demesem de bunu söylerler değeri bilinmiyo aynı şekilde zeki kültürlü kızlarda da durum aynı :D
00 Yorumla Hepsi birden olunca super bence Bı insan hem spor yapmalı hem kulturlu olmalı Hersey den bıraz bıraz 😀
10 YorumlaElbette, bunlar çekiciliği arttıran etmenler.
Bakış açını beğendim. Tebrik ediyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum iyi geceler 😊
Zekiyim kültürlü sayılırım. Anlayışlıyımdürda ama cebim de kuruşum yok. Hadi bak bakiyim bakabiliyormusun. d
00 Yorumla
+1 yılSonra diyeceksin ki ay boyu kısa bunun, ay tipe bak, ay çok tıfıl bu
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben onlsrı haketmiyorum zaten 😊 onun için victoria secret olmam lazım 😊
- +1 yıl
Anladım sen de görünüş olarak sınıfta kalmış bir bireysin :)
Soran+1 yılÖyle ama takmamayı öğrendim benim için daha önemli şeyler var :)
- +1 yıl
Offff lütfen bana da yardımcı olur musun yaa
- +1 yıl
Bana da öğret takmamayı
- +1 yıl
Mesajını bekliyorum, açık mesaj kutum, lütfen
He öyle erkeklerde taktigi ogrendi artik kitap okuyormus gibi yapiyorlar 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçte öylelerini görmüyorum 😌
kültürlü ve zeki olduğunu öğrenene kadar hep elek altı muamelesi görür.
00 Yorumla
+1 yılo da bi' şey mi? -de -da eklerini bile doğru ayırıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu 😊
+1 yıl'cekim kuvetim Şu an nivtona karşı kaldrma kuvetim yine nivton. Ne nivtonmus bee
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun altında yatan gerçek parayı veren düdüğü çalar
03 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumadın herhalde 😒
- +1 yıl
Detayı gayet iyi okudum benim yazdığım cümle anlamadın sanırım
Soran+1 yılYazdıklarımdan onu nasıl çıkardın anlamadım boşver 😏
onun icin mi cok paralı göbekli keltos adamların yanında fıstık gibi kızlar oluyor :)
07 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D
- +1 yıl
aynen başkan çok doğru
Soran+1 yılOlabilir 😄
Soran+1 yılBazılarına göre evet.
+1 yılPeki hem kültürlü hem de ayni zamanda eightpack li çalışkan yakışıklı olmasi kötü mü
00 Yorumla
+1 yılAdonisi de varsa napsın adam sporu mu bıraksın
09 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez benim için bir şey ifade etmiyor mutluysa istiyorsa yapabilir 😊
- +1 yıl
İstemem yan cebe koy
Soran+1 yılNiye hep yanlış anlamaya meyillisiniz anlayamıyorum ama dediğim gibi benim için hiç önemli değil 😏
- +1 yıl
Önemli değilse neden belirtiyorsun ki? Böyle bir şeyi ya istiyorsan belirtirsin, ya da istemiyorsan... Fark etmez dediğin durumu neden belirtme ihtiyacı hissettin
Soran+1 yılSorduğun soruya cevap vermek için 😏 dediğim gibi adonisi olsada farketmez nihai amaç insanın mutluluğudur o nasıl mutluysa devam etsin 😏
- +1 yıl
Ben detay kismindan bahsediyorum
Soran+1 yılÇünkü burada okuduğum yorumlara göre hemcinslerim genelde bu kriterleri arıyorlar bende herkes için böyle olmadığını göstermek için yazdım 😊
- +1 yıl
Adonis istemiyor olmak bir tür karakter güzelliği mi nedir yani :) Dış görünüşe önem vermiyorsun helal olsun sana mı diyelim :)
Soran+1 yılAslında görüşümü onaylatmaktan çok paylaşmak ve böyle düşünenler benden başka var mıdır diye merak ettiğim için sormuştum 😊 bence karşındakinin dış görünüşünü önemsememek bana o insanın önyargısız, olgun ve derin bir insan olduğunu düşündürür yani evet bir tür karakter güzelliğidir 😊
+1 yıladonis ve para da var yalnız :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmasada olur 🎶
- +1 yıl
Bu şarkıyı aynı gün içerisinde söyleyen 2. kadın olman bir şeyi ifade etmiyor.
Soran+1 yılHımm tesadüf demeli mi dememeli mi :/
- +1 yıl
Takip edecek olan 3. kadın olman da bir şeyi değiştirmiyor o yüzden etme bence
+1 yılhadi ordan. adonisli erkekler bakmıyo demiyo da
02 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç kimse bakmıyor bir tek onlar değil 😊
- +1 yıl
seni üzenin m k
Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. Senin gibi olsa keşke herkes
00 Yorumlaşimdi burası zeki kültürlü erkeklerle dolacak
00 Yorumla
+1 yılAdonis nasıl boş lan😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes yalancı demiş kültürsüz hipneler ehe ehe:/
00 Yorumla
+1 yılOo sapyoseksuel falan
00 YorumlaYalan söylüyorsun ajjaj
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten 😌
Soran+1 yılAnlamadım.
+1 yılherkesin kendi seçimleri...
00 Yorumlaöylemiyim teveccüğünüz.
00 Yorumlatarif ettiğin kişi ben olmıyım sakın
00 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki ayrı tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi 😊
Doğruyu söylüyor kadın şindi para herşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKedi uzanamadığı ciğere.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep bir önyargı nasıl bu kadar önyargılı bir toplum olmayı başarıyoruz ah bir anlayabilsem 😒
+1 yılŞımartıyorsunuz beni efendim, bilmukabele.
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz zevk meselesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet kızlar içinde öyle
00 Yorumla
+1 yılÖyledir
04 Yorumla
Soran+1 yılHer zamanki gülücüğünüzü unutmuşsunuz :)
- +1 yıl
Mobilden girdim yeni kapattım pcyi uğraşmak zor oluyor 😂 😂
Soran+1 yılAnladım iyi geceler 😊
- +1 yıl
İyi geceler 😊
Evet oyleler
10 Yorumla
+1 yılÇekici.
00 YorumlaTabiki tatlıyız
00 YorumlaAynnen
00 YorumlaBilmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle öyle 😏
Soran+1 yılPuff 😒
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama zekilik tek başına işe yaramıyor maalesef kendini geliştirmek şart :)
+1 yılAynen
00 YorumlaTam beni dedin he
00 Yorumla
+1 yılEminim öyledir^^
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim için 😊
- +1 yıl
Sen çirkin olduğun için mi? :)
Soran+1 yılOnun da etkisi fazla tabi ama sadece o olduğunu söyleyemem sanırım 😊
- +1 yıl
Peki sen zeki, kültürlü, entellektüel bir insan olduğunu düşünüyor musun? Yoksa fiziğim güzel zaten diye bunlara veriyormuş gibi gösterenlerden biri misin?
Soran+1 yılZekilik kısmından emin değilim daha çok hiç IQ testi çözmedim 😊 ama zaten zekanın tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum kendini geliştirmek de mühim 😊 kültürlü, entelektüel kısmına gelirsek de insanın kendisini geliştirmenin sonsuz olduğu inancındayım ve ben daha yolun çok başındayım ama çok uğraşıyorum 😊 bu arada fiziğim güzel değil 😊
- +1 yıl
"Fiziğim güzel değil zaten" olacaktı o cümle ama eksik olmuş :)
Kendini geliştirmeye devam et. Gerçekten akıllı olan bir insan hayatının geri kalanını güzel olup ta aptal ve boş olan biriyle geçirmek yerine, fiziğin geçici olduğunu farkına varıp kültürlü olanı tercih eder diye düşünüyorum^^
Ancak bakımı da elden bırakma. Yüz güzelliği ve boy senin elinde değil ama kilo problemin varsa zayıfla. Kendine bakıyor olman da bu kültürün içinde yer alsın. Nasıl olsa entellektüelim ne gerek var bakıma falan deme yani^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki onlar seni ne yapsınlar hiç düşündün mü
15 Yorumla- +1 yıl
Kız kültürlü olmasaydı böyle kaliteli kriterleri olmazdı
Soran+1 yılBen sadece çekiciler dedim zaten beni alsınlar demedim az dikkatli okuyalım 😒
Cevap sahibi+1 yıl@paraboller burada her yazılana inanmayın. kültürlü ve zeki adamlar şu an ya uyuyor ya da kitap okuyorlar boş sitelerde zaman geçirmiyorlar. dürüst olmak daha önemli.
- +1 yıl
Ya tamam da burda neden yalan söylesin? Kim tanıyor ki onu burda? Kime numara yapacak yani :)
Cevap sahibi+1 yıl@paraboller peki. düşüncene saygım var, senden de aynı saygıyı bekliyoruz :)) iyi geceler.
+1 yılBildinn
00 Yorumla
+1 yılçekicii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zevk meselesi
00 YorumlaSağol
00 YorumlaOyşş yalarun
10 Yorumla
+1 yılOylemiymisiz
00 Yorumla
+1 yıliyimiş, ,,,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hıı aşığım
00 Yorumladoğrudur ;)
00 Yorumla
+1 yılHe ya oyleyiz
00 YorumlaTeşekkür ederim
00 Yorumlaçok çekiciler
10 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem zeki hem adonis?
02 Yorumla
Soran+1 yılAdonis benim için hiçbir şey ifade etmiyor farketmez :/
Cevap sahibi+1 yılSeksi oluyo ama
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım