20 gü

Yaşadigi sehre ayak uyduramayan var mı?

Ben Antalya'da yaşıyorum lise zamanlarımda da bu zorluğu çektim aslında muhabbet etmeyi seven insan canlısı biriyim ama insanların %70'iyle kafam uymuyor. Mesela lisede sınıfımızdaki neredeyse herkes alkol alan ve öyle ortamlarda takılan biriydi ben dindar değilim ama alkol kullanmıyorum sarhoşluk muhabbetleri vs. O ortamlara da girmek istemediğim için onlarla pek uyum sağlayamıyordum

Şimdi mezun oldum çalışıyorum çalıştığım yerde de ben öğretmenim. Öğretmenler gününde bile okul meyhaneye götürüyor yani bir akşam yemeği ve kutlama şeklinde olabilecekken ana merkezde rakı ve dansözler oluyor. Öğretmenlerin çoğu da alkol alan hatta sarhoş olan kişiler. Bunu geçiyorum mesela evli barklı öğretmenler okuldaki personelle ya da müdürlerle fazla samimi mesela müdür yardımcımız evli çocuklu bir kadın ama okuldaki bir personele Mıstık diye hitap ediyor. Bedenciler sırayla aynı kızla sevgili olup sonra kıskançlık kavgası ediyorlar. Bir başkası 50 yaşındaki İngilizce öğretmeniyle sevgili oluyor

Falan filan. Yani ben asla uyum sağlayamıyorum. Bu yüzden de bunalıma giriyorum çünkü yalnızlık insana iyi gelmiyor.

Yaşadigi sehre ayak uyduramayan var mı?