Giden gercekten kaybeden midir?
Kalan mi yoksa giden mi kaybeder?
Kalan mi yoksa giden mi kaybeder?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olayına göre değişir lakin ben hep kalan oldum onlar hep giden oldu ben zaman içinde unuttum geçti lakin onlar üstlerine onlarca kere mutsuz oldu ;) ve bunları gördüm...
Valla geride kalanda şöyle bir sıkıntı var giden herşeyi göze alır gider yani bundan sonrası onun ıcın kolay ama kalan herşeyle baş başa kalır kendibi toparlaması gidene göre daha uzun zaman alır o sürectede sağlığı vs vsvs cogu şeyi kaybeder işte...
Peki giden kaybedense, neden hep ben ağlıyorum? Bunuda açıklasanıza. Açıklayamazsınız. Giden kaybetmez, kalan kaybeder. Giden artar, kalan hep eksilir.
45.media.tumblr.com/.../...fclf1f1s4pgnso1_500.gif
Aynen m. k:((
Giden seven birini bırakıp gidiyorsa harbiden kaybeder ama mantıklı bir sebebi varda gidiyorsa kalan kaybeder
Abla bir kız sevdim paranoyak biri en ufak şeyleri bile dert eden bir kız okadar çok sevdim ki bu sorunlarını çözmeyi bile seviyordum hayellerindeki hediyeleri yurt dışından getirtiyordum imrenerek baktığı şeyleri çok az mutlu olsun diye yapmadığım şey yoktu sınava hazırlanıyordu çok az görüşüyorduk hep bana verdiği geleceğe dair umutlar üzerine fedakarlıklar yapıyordum sürekli yazsam kitap olur ama oraya gitti 2 ay sonra garip davranmaya başladı sinir krizleri geçiriyordu en sonunda benden ayrılmaya karar verdi 1 ay boyunca sana tekrar aşık olmaya çalıştım sen benim zivemdeki kişisin seni herkesten çok seviyorum ama seninlede olmuyor ben yalnızlığı benimsedim kendimden nefret ediyorum dedi böyle biri tekrar döner mi :(
@Lpies donmez ablacim o kız sahiplenmeyi sevmiyor gelse dahi bir daha gider
Abla neden hala benimle uğraşıyor o zaman whatsapp durum güncelledim i feel in my veins yazdım damarlarımda hissediyorum tarzı bir şeydi oda orada gizli duygular olduğunu duydum yazmış tesadüftür dedim kız kankamla foto attım ( kızı çok iyi tanıyor kankam olduğunu) oda erkek kankasıyla atıp do i really care :)(: yazmış amacı ne?
@Lpies bir anlam yükleme ablacim eğer cidden seni istiyor olsaydı gidemez di dili Lal olurdu ayrılık acitir di eşimle bizde çok kavgalar ederdik beni terkeder di güya ayrıldım tamam beni arama derdi ben hiç aramadim 10 defa arardi sonra Özür dilerdi ve barışirdik bunların hepsi 1 saatte olurdu yani seven gidemez ablacim
@Lpies alla alla bence yalvarmakta hata yapmışsın ablacim
@Lpies bence zamana bırak o ugrassin birazda sevgi çift taraflı olur
Cevap
22Cevap
Bazı anlar vardır gitmek istersin.
Ve kaçarsın.
3.bp.blogspot.com/.../00090.jpg
ben s. gittim kayıpmı ettım yani hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o bazılarının popolarından uydurulan kelimeler çota guzel oluyor yenı bır gun doğuyor adamın ustune arkana bile bakmıyorsun gerideki duşunsun ak benı bağlamaz :D
Giden sadece geride kalani kaybeder
Ama geride kalan ise herseyini kaybeder.
Benim şarkı, radyoda dinlemiştim sözlerini not alıp bulmuştum.
Giden kaybedendir
Gittin kaybettin
Bir şehir yakınıma bile yaklaşmaaa.
giden kaybeder arkasında üzülen birini bırakan herkes kaybeder
ben giderim ben kalirim o gider o kalir bence her iki tarafta kaybeder diye dusunuyorum
Gitmeye mecbur eden de kaybedendir biz hep kalmayı seçtik
2 sinide yasadım terk edılmek daha guzel cunku o döner dıye dusunuyorsun ama terk edınce gurur yapıp adım atmadınmı oda atmıyor haliyle kendı kendıne zorda kalıyorsun terk etmek kötu
gitmek mi zor kalmak mı zor
o zaman git Zeki Mürene sor
kime göre neye göre duruma göre değişir bazen gitmekte bazen göndermekte bazende kalmakta fayda vardır
Genelde sevmeyen gider, kaybeden her zaman kalandır
Ona kendini avutmak denir herhalde. Kalan kaybedendir.
Bunların kime ne faydası var?
Giden kaybedendir kalansa acı çekmeye mahkum
tam tersi..
Ben öyle düşünmüyorum beni bırakıp gittiğinde ona olan guvenimi erkeklere olan güvenimi çalıp gitti geriye uzun yıllar acı çekmeye mahkum bir kız bıraktı..
Giden değil kalan kaybeder.
"Gideni" kaybeder.
Gidenin neyi bırakıp gittiğine bağlı.
hatayı yapan kaybeder
giden de kalan da kaybeden
Cehennemin dibine kadar gideri var 😕
gidenine göre değişir farklı örnekler var
güzel günleri değer vereni kaybetmiştir
Bilmiyorum ama birsekilde kazaniyorum.
Giden daha çok kaybeder
Değişir o cınım yıaa ;)
Aşkta kesin kural yoktur...