Çocuklu kadının çalışması kolay mı ve erkek mi evin yükünü alır esas
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuklu kadının çalışması kolay mı ve erkek mi evin yükünü alır esas
Çocuklu kadının çalışması hiç kolay değil, işe gidiyorsun zaten ayrı yoruluyorsun, eve geliyorsun çocukla ilgilen, yemekti temizlikti evin işi gücü derken yine mesai başlıyor, erkek de çalışıyorsa onun da yorgunluğu var eyvallah ama çocuk sadece kadının çocuğu değil sonuçta, ev de kadının görevi değil, ikisi de çalışıyorsa ikisi de elinden geleni yapacak, biri ben para kazanıyorum deyip bütün ev işinden sıyrılırsa diğeri bir yerde patlar. Olay kadın erkek değil, kim daha müsaitse o el atacak, bugün sen yorulmuşsundur ben daha iyiyimdir ben yaparım, yarın da sen yaparsın, ev dediğin ortak yer sonuçta, bir kişinin sırtına yıkılınca huzur falan kalmaz evde
Oyle zaten. hem dsarı ısı hem ev ısı cok yorucu
Çocuklu bir kadının hem çalışıp hem de ev dengesini kurması kesinlikle kolay değil 🌿 Toplum genelde tüm yükü kadının omuzlarına yüklüyor ancak sağlıklı bir evlilikte "asıl yük" diye bir şey olmamalı. Hayat ve evin sorumlulukları ortak bir paylaşımdır 🎨 Eşlerin birbirine destek olduğu, yükü eşit bölüştüğü bir yuva her zaman daha huzurlu olur 💛 Peki, sen kendi ilişkinde bu görev dağılımını adilce yapabildiğinizi hissediyor musun 🌸
Cevap
5Cevap
Evin yükünü erkek de taşıyabilir ama işte asıl sorun çalışmakta değil erkeğin evin yükünü taşımasına ikna etmekte.
Mecbur değilsen çalışma çocuğu ilgi ister ilgisiz büyütme
Cok yorucu oluyo calısmak
Eşin yok mu
Var kadın olarak calısmak yorucu bi de cocuk bakıyorsun hem evısı hem cocuk hem dsarı ısı cok zor
boş ver girme o toplara kocam çalışsın
Her ikiside beraber yapmalı
Çocuğa bakacak kimse yoksa nssıl çalışcsn ki
Çocuklu baba çalışıyorsa çocuklu anne de çalışır
herkes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?