Eşim her evde olduğunda annesi ya evin tadilat işlerini yatırıyor ya bir yerlere gönderiyor şunu al, bunu getir, şu kişiyi getir, götür falan ya da evdeyken sürekli arıyor. Eşimin bir pazar günleri tatil, zaten pazar günü kendi plan yapıyor, zaten pazar tatilsin, beni şuraya götür falan diyor. Eşim de eve akşam 9'da falan gelir, yemeğini hazırlarım, çocuğu uyuturum, geriye zaten zaman kalmıyor. Ee benim burada arkadaşım kimsem de yok, eşim eve gelin diye bekliyorum yani, geçirdiğimiz bir zaman falan yok. Geçen de evde kaldı, ben de sıkılıyordum, ne güzel zaman geçiririz dedim, bir kahvaltı yaptık, yine annesi aşağıya çağırdı, yine evin tadilatını yaptırmak istedi, neyse bir şey demedim. Bu pazar bizi bilmem bir yere götür dedi, bunu deyince ben sinir oldum, annesi içeriye gidince beni öpmek istedi, ben de dur annen gelir şimdi, zaten bir gece vakit geçirebiliyoruz dedim. Nasıl dediğim gibi eşim bastı gitti, 2 gündür benle konuşmuyor. Niye küsüyorsun diyorum, ee kadın söylemiş, yapamam mı diyeyim, götüremem mi diyeyim diyor. Ben de anne bir tatilim var, onu da eşimle, çocuğumla geçireceğim deseydin dedim, eşim Nuh diyor peygamber demiyor. Benim ne suçum var, benle evlendiyse zaman da ayırmak zorunda, sırf zaman ayırmadığından ben şikayet ettim diye ben mi suçluyum?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın yalnızlık ve kırgınlık çok anlaşılır, kesinlikle haklısın 🌸 Evlilikte sınırları çizebilmek ve çekirdek aileye öncelik vermek eşinin sorumluluğudur. Annesine elbette yardım edebilir ama seninle ve çocuğunuzla geçireceği zamanı tamamen gözden çıkaramaz. İletişim kurmaya çalışırken eşinin savunmaya geçmesi de bu yüzden 🌿 Onu karşılıksız suçlamak yerine, beklentilerini sakince anlatıp dengeli bir sınır koyması gerektiğini hissettirmelisin 💛 Eşinle bu konuda tepkisiz kalmadan, nasıl bir orta yol bulmayı planlıyorsunuz? 🧘♀️