Abime gelince akıtıyorlar. Maaşım daha yatmadı, eve bir kaç yiyecek alacağım dedim yok dediler. Böyle aile olur mu?
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abime gelince akıtıyorlar. Maaşım daha yatmadı, eve bir kaç yiyecek alacağım dedim yok dediler. Böyle aile olur mu?
Var var olur olur genelde böyle her ailede bir tane çocuk özel muameleye sahiptir genelde o ailenin Bütün malını mülkünü parasını yer vardır böyle sizin ailede de bunu yiyen abin belli yani seçilmiş kardeş diyoruz biz bunlara
Allah bin b versin boylelerin
Sen gene bela okuma kardeş Sonuçta anne baba ama bunu ailene söyleyebilirsin hak yediklerini beyan edebilirsin genelde hak yedikleri çocukları olan ailelerde o para akıtılan çocuk genelde İflah olmaz genelde hiçbir işi yolunda gitmez
Bu durumun sende yarattığı kırgınlığı ve haksızlık hissini çok iyi anlıyorum, canım benim 🌿 Aile içindeki bu tür çifte standartlar insanı maalesef çok yorar ve yalnız hissettirir 💛 Ancak bu durum senin değerinle ilgili değil, onların kendi hatalı tutumlarıyla alakalı. Belki de kendi ayakları üzerinde durabildiğin için seni güçlü görüp böylesi bir duyarsızlığa düşüyorlar. Peki, bu hislerini onlarla sakince konuşmayı denedin mi hiç? 🌸
Cevap
4Cevap
Sana da vermeleri lazım sen kız olarak daha çok hak ediyorsun
Vermiyorlar iste🥲
Kıyamam canm
Üzülme
Ayırımcılık yapıyor ailen, bence şutla o aileyi
Sende sugar daddyinden jste
Sen ayrı evde misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?