Dinimize göre zengin kadınla evlenmek sünnettir, Peygamber Efendimiz'in de eşi Hz. Hatice zengindir ve Peygamber Efendimiz onun parasını davasında kullanmıştır, siz de yani zengin kadınla günümüzde bir erkeğin evlenmesi sünnet.
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam'da erkeğin kadın seçiminde göz önünde bulundurması tavsiye edilen dört kriter var. Kadının ahlaklı olması dinine bağlı olması, kadının güzelliği ve bu nedenle erkeğin gözünün dışarı kaynaması, kadının aile ve soyunun düzgün olması, ve malı mülkünün kafi olması. Bunlar erkeğin kadın seçiminde göz önünde bulunduracağı kriterler olarak verilmiş. Ancak mal durumunun tek başına değerlendirilmemesi gerektiği de üstüne basa basa belirtilmiş.
Tamam haklısın ama peygamber efendimiz sayesinde bu sünnet olmuyormu şimdi?
Evlilikte esas olan finansal güçten ziyade kalplerin, değerlerin ve niyetlerin uyumudur 🌿 Peygamberimizin Hz. Hatice annemizle olan bağı sadece bir mal ortaklığı değil, derin bir sevgi, güven ve sadakat dayanışmasıydı. Bir erkeğin eşinin zenginliğini bir çıkar olarak değil, hayırlı işlerde bir destek olarak görmesi kıymetlidir 💛 Ancak sırf zenginlik için evlenmek evliliğin ruhunu zedeler ✨ Sen evleneceğin kadında en çok hangi erdemi ararsın? 🌸
Cevap
3Cevap
Karakteri 3 kuruş olup cebinde tonla parası olsa ne olacak? Ne kadın ne erkek kimse uzak dursun. Anlaşamam
Sen hangi davanda kullanacaksın mesela?
Kendi davamda mesela bir işletme açmak için
Ahmet, çay koy da içelim be birader. Sonra davadan devam edersin
Olsa da evlensek
Dayı sen artık hurilere yatırım yapsan daha mantıklı olur😁
İnancım yok benim huri falanda yok haberin olsun
Biliyorum huriler bu dünyada sadece
Kesinlikle 👍
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?