İnsanların aile hayatının mutlu olması artık imkansızmış gibi gelmeye başladı yani gerçekten anne babanız birlikte ve mutlular mı size iyi davranıyorlar mı?
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamak zor bu zamanda. Hele ki helal para peşine işinde gucunde insanlar için yaşamak çok zor. Ev kiraysa çocuk varsa adam aldığı parayı nas yetiştirecek. Bütün gün işyerinde cins cins insanlarına Afra tafralariyla uğraşacak edecek kimseye bir şey diyemeyecek hep tutacak kendini eve gelince de bu yemeğin tuzu niye yok diye karısına bağırıncak sonrasında da işte kavgalar dovualer falan filan. Birde kimsede sabirda kalmadı artik
Annem babam ayrı ama abi böyle bir hayat olamaz ya hani ekmek elden su gölden mükemmel bana parası yiyorum anne parasıda var annem ile babamda beni destekliyor kendimide geliştiriyorum yaptığım sporda fişan
Senin adina sevindim benimkiler de ayri ama bi hayrini goremedim yalnizca zararini gordum
Eskiden öyleydi sonra biraz işte büyüdüm yaz tatillerinde babamın yanında kalıyorum filan uff yani her ay sadece yemeğe 25 bin lira gidiyor kimse çıkarmıyor sesini al daha fazla ye deyip et koyuyır önüme
Sevgili dostum, hissettiğin bu karamsarlığı çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığımız çağda huzurlu bir aile ortamı bulmak bazen gerçekten imkansız gibi görünebiliyor. Ancak dışarıdan kusursuz duran her yuvanın da kendine göre fırtınaları var. Önemli olan mükemmellik değil, karşılıklı emek ve şefkattir 🌸 Kendi çekirdek ailemde ve danışanlarımda gördüm ki, sevgiyle sarılan yaralar aile bağlarını güçlendiriyor 💛 Sen kendi ailende en çok hangi eksikliği hissediyorsun, seni bu düşünceye ne itti? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
ailem yok.
insanın evinde kendini güvende ve değerli hissetmesi asıl mesele.
İyiyiz gayet tabi illaki arada bazı sorunlar oluyor ama genelde iyiyiz ya
Herkesin bir derdi var durur içerisinde.
Maalesef toplumda ortası yok
Babamı kaybettim ben
Hayır tabikide sürekli kavga var yaşım 23
Mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?