ayetlerde iyi olmasa bile sen üzerine düşeni yap karşılığını misliyle alırsın yazıyor. iyi değilse onlara isyan et vs yazmıyor. sen daha full oku ya da ondan sonra yorum yap.
Tamam ailen senin önünde cinsel muhabbet yapsın küçük çocuklarını hiç takmadan cinsel ilişkiye bile girsin yanlış sigara aldın diye bir sürü hakaret küfür ye inan erkek halinle dayanamaz belki üstlerine saldirirsin ne yasadigimi bilmeden konuşma
Birçoğumuz öyle canım benim babadan sevgisiz kalmış sevgisiz kaldığı için de orada burada değer görmek istiyor sonra da üzülüp kırılıyor kendi köşesine çekiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
babanın dölü ve ananın yumurtası olmasaydı sen olmazdın. o yüzden çok konuşma ve ailene itaat et.
Biz yalnızca allaha itaat ederiz hadi bakim
anaya babaya iataat etmeyeni yaradan sevmez. ayetlerle kazınmış. hadi konuş şimdi !
Ayetlerde iyi anne baba olun da yazıyor full oku da gel kanka
ayetlerde iyi olmasa bile sen üzerine düşeni yap karşılığını misliyle alırsın yazıyor. iyi değilse onlara isyan et vs yazmıyor. sen daha full oku ya da ondan sonra yorum yap.
Tamam ailen senin önünde cinsel muhabbet yapsın küçük çocuklarını hiç takmadan cinsel ilişkiye bile girsin yanlış sigara aldın diye bir sürü hakaret küfür ye inan erkek halinle dayanamaz belki üstlerine saldirirsin ne yasadigimi bilmeden konuşma
hiçbir aile cocuklarının yanında ilişkiye girmez kanka
Sen sanırım farklı bir dünyada yasiyosun haber izlemiuomusun neler yaşanıyor neler bu hiç bile
Gerçekten boş bir insana laf anlatiyorum boş ver hadi güle güle
Ailemle yaşamıyorum ama aram iyidir
Değilim
Kızlar hep değil zaten
maalesef babadan sevgi görsek mutluyuz Zatn 😏🙂🥺de neyse allahimiz var🙏
Ben baba yerine canavarla yaşadım yıllarca psikolojim berbat
Birçoğumuz öyle canım benim babadan sevgisiz kalmış sevgisiz kaldığı için de orada burada değer görmek istiyor sonra da üzülüp kırılıyor kendi köşesine çekiliyor
Ben aşırı sevgisiz büyüdüm yani bir kedi bile yanaşinca tuhaf hissediyorum
😑🥺o hissi bende bilirim
aile diye biseymi var ortada
Bütün kızlar mi böyle
Idare eder
Mutluyum evet
Mutluyuz
Değilim
Evet mutluyum
Biraz
evet