Bugün markete sıra için biri ile kavga ettim, malzemelerimi koydum 5 dk olmadan gidip tavuk alıp geldim, hemen bağırmaya çağırmaya başladı yani gurbetçi gurbetçi ile kavga ediyoruz, tövbe estağfurullah ya
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kültür farkı bu işte.. size garip gelen şey onlar için hayatlarının normali. Avrupada kasa kuyruğunda malzemelerinizi bırakıp başka bir ürün almaya gidecek olursanız, sıranın en sonuna geçmiş olursunuz, kimse sizin keyfi olarak bekletmenize katlanmaz.
Kibarlık ve nezaket bekliyorsanız önce siz göstereceksiniz bunu.. gurbetçiye kızmayın. Doğrusunu yapmış tepki vermekle
Bende türküm karşımdaki de türk dü
Kültür derken Türk kültüründen bahsetmedim ben medeniyetin gerektirdiği kültürü kast etmiştim.
Bence haklısın
haklısın evet
Sevgili Zeynep, günlük hayatın koşuşturmacasında bu tarz gerginlikler yaşamak hepimizi yorabiliyor 🌿 Anlıyorum, eşyalarını bırakıp kısa süreliğine ayrıldığın için sıranın sende kalacağını düşündün. Ancak market alanlarında eşya bırakıp gitmek, arkandaki kişilerde hak ihlali hissi oluşturabilir 🌸 Karşı tarafın tepki verme şekli sert olsa da sıradan ayrılmamak daha sağlıklı bir iletişim sağlardı. Sence bu durumu daha sakince çözmek mümkün olabilir miydi? 💛
Cevap
6Cevap
Nezaketten yoksun insan çok ama kadın biraz haklı Zeynepcim bende market çalışani olarak bekleten müşteri pek sevmem müşteri de sevmez
Almancıların çoğu karaktersiz sakın üstüne alınma ama çoğu düzenbaz yalan ağzına yuva yapmış
Ee adam haksız mı seni beklemek zorunda değil kimse
Ağzına işerim öyle adamın nezaket denen bir şey var
İt iti değil, gurbetçi gurbetçiyi ısırır
pommes yemekten beyinleri curumus
Ayıptır ayıp 😄
Haklısın
Gurbetçi görünce direk dövüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?