18 gü

Eşim her konuda isteksiz, benimle vakit geçirmek istemiyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

Birazcık içimi dökmek istedim. Niye bilmiyorum... Canım sıkıldı.

Ben de eşim de çalışan insanlarız. Ben ondan yarım saat kadar erken geliyorum eve.. zaten gelince direkt yemeğe girişirim, o da yardıma gelir geldikten sonra. Bugün de gelince birkaç bir şey hazırladım, kısır, buzlukta börek vardı filan işte. Havalar güzel ya yakındaki parka gideriz diye. Ne bileyim yaz bitiyor ya hani heves ettim. Bir tüküreyim yani

"Ee başka bir şey yok mu.. Ne gerek vardı parka.. Oturalım evde yiyelim... bilmem ne." Canını istedik sanki😑 Sonra da iyi tamam gidelim diyor.. boş ver git diyemedim tabii, neyse sonra gideriz dedim. Bir o yoruluyor ya işte. Bir onun hayatı zor ama ellemeyin paşama.. Hevesimi kırdı. Parka gidip oturacaktık alt tarafı, her şeyi hazırlardım zaten ben. Çok mu zor yani. Bu ilk değil hep böyle illa bir heves kıracak.. Geçenlerde de cumartesi akşamıydı bir de hadi film izleyelim diyorum, ne yapacağız filmi diyor..

Severek evlendik. Hâlâ da seviyorum. Ama bu tarz davranışları canımı sıkıyor. Benimle vakit geçirmek istiyor gibi... ne bileyim mutlu değil gibi hissediyorum, sanki zorla tutuyorum gibi..

Ne yapacağım bilmiyorum...

Güncellemeler
18 gü
Sevgiliyken de böyleydi aslında. Yani ona kalsa hep oturak istiyor. Tatile gidince bile insan bş merak etmez mi gittiği şehri gezmek istemez mi.. Bu istemiyo..
Eşim her konuda isteksiz, benimle vakit geçirmek istemiyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım?