Patronumla mecburiyetten aşk yaşadım 😞 Eşimle aramı nasıl düzelteceğim 😩💔?

Ben 26 yaşındayım 4 yıllık evli bir ev hanımıyım üç yaşında bir çocuğum var. Eşimle üniversitede tanıştık. Eşimden önce birine aşıktım. 2 yıl onunla birlikteydim karı koca gibiydik ama maalesef beni terk etti. Eşimle ondan sonra tanıştım. Aşık değildim ona ama çok iyi vefalı biri. O ise bana sırılsıklam aşık. Bu yüzden evlendim. Evlenmeden önce hayatımda bir iki erkek daha oldu ama kısa sürdü. Evlenmeden önce baya açık giyinirdim. Evlenince de kapandım çok şükür. Eşim bir kamu kurumunda memur. Maddi olarak her istediğimi karşılayamıyor. Ben de bir büroda sekreter olarak işe başladım. Patronum yakışıklı ve sempatik biriydi. Arada sohbet edip dertleşirdik. Zamanla ondan elektrik aldım ve yakınlaştım😞😞. Sevgili olduk. Bana hediyeler falan alırdı. Ayrıca maaşımı iki katına çıkarttı. Bana çok iyi davranıyordu. Ev kredisini ben ödüyordum artık. Arada eşim eve neden geç geldiğimi sorunca da üste çıkardım. 10 ay sürdü bu ilişkimiz ve patronumun eşi öğrendi. Eşinden bir sürü hakaret işittim. Kendimi çok aşağılanmış hissettim işten çıkmak zorunda kaldım. Sevgilim kocandan ayrıl sana da çocuğuna da ev tutup bakarım dedi. Ama eşime karşı vicdan azabı çektim. Sevgilimden ayrıldım. Patronumun eşi olayı eşime anlatmadan önce ben anlattım kısmen. Eşim yıkıldı resmen. Boşanmayı düşündü. Ama çocuğumuz için şimdilik vazgeçti. Fakat bana karşı çok soğuk doğru dürüst yüzüme bakmıyor. Ben ona her şeyi unutturmak istiyorum. Neticede yuvam yıkılsa ortada kalacağım çocuğumla. Kocam hala bana aşık ama kırgın ve öfkeli. Nasıl davranmalıyım? Bir de bir şey soracağım 10 ay boyunca krediyi patronum ödedi. Bu dinen uygun mu? Neticede sadece sevgilisi değildim çalışanıydım aynı zamanda. Sadece maaşın çok yüksek olması beni düşündürüyor. Bir de aldığı hediyeleri satıp parasını fakirlere vermek istiyorum

Patronumla mecburiyetten aşk yaşadım 😞 Eşimle aramı nasıl düzelteceğim 😩💔?