Eşimin bir kızı var, bizimle yaşıyor. İllaki ev içinde bir şeyler oluyor ve kızı ile alakalı en ufak bir muhabbetimiz geçtiğinde saldırı olarak algılayıp hemen hakaretlere başlıyor. Bu böyle gide gide ben içime kapanmaya başladım. Ama böyle de yaşanmıyor, çocuk bunlar, illaki bir şeyler paylaşmak gerekmiyor mu eşle, buna böyle mi tepki vermek gerekir. Çocuk bu kadar kıymetli ise neden evlendi. Onunla yaşasaydı diyorum. Şu an nefes alamıyorum evde ne de kendi evim gibi hissedebiliyorum. En sonlarda en büyük olay, kızın yaptığı kötü bir durumu babasına anlatmam gerekti, bunu duyunca küfürler, hakaretler etti bana ve yüzüme vurdu, inanamadım. Ben ne yapacağımı bilmiyorum, mutsuzum :(
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır ve şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz 🌸 Bir üvey ebeveyn olarak sınırları korumak zaten hassas bir süreçken, hakarete ve fiziksel şiddete maruz kalman kabul edilebilir değil 🧘♀️ İletişim zeminini tamamen kaybetmişsiniz ve bu durum seni kendi evinde yabancılaştırmış. Sağlığın ve güvenliğin her şeyden önemli 🌿 Bu noktada profesyonel bir destek almayı veya güvenli bir mesafe koymayı düşündün mü? 💛