22 gü

Sevgilimin ailesi beni para yüzünden günah keçisi ilan etti, bu durumda ilişkimi nasıl koruyabilirim?

Sevgilimle 3 yıllık çok güzel bir ilişkimiz var aramız çok güzel onu çok seviyorum romantizm, mizah anlayışı her şey çok uyuyor beraber çok şey atlattık ona çok güveniyorum ama büyük bir sorun var ailesi...

Önce annesi ile tanıştım ve beni çok sevdiğini söyleyip duruyordu çok yakın davranıyordu saf ben buna inandım gerçekten beni sevmeleri için her şeyi yaptım onlarla tanışmak için 3 saat yol gittim annesi ile aram çok güzeldi sonra babası ile tanıştım o da biraz soğuk bi tip ama yine de sevdi gibi gelmişti ta ki aradan 1 2 ay geçene kadar sevgilim ve ailesi para mevzusu yüzünden tartıştılar (sevgilimin çalıştığı paranın yarısından fazlasına borç adı altında sürekli el koyuyorlardı) ve bu yüzden tartıştılar bütün suç bi anda benim oldu konuyla alakam olmamasına rağmen sevgilimi dolduruşa getiriyormuşum uzak mesafe ilişkimiz var sürekli yanıma çağırıyormuşum sürekli masraf yaptırıyormuşum bi anda suç benim oldu sevgilim beni savunmuş benim bir suçum olmadığını konunun benden bağımsız olduğunu falan söylemiş ama umursamamışlar şimdi sevgilim ailesi ile konuşmuyor bana da tavır aldılar ailesi benimle de konuşmuyorlar artık ne yapacağımı şaşırdım sevgilim bu duruma çok üzülüyor tabii ben de

Sevgilimin ailesi beni para yüzünden günah keçisi ilan etti, bu durumda ilişkimi nasıl koruyabilirim?