Sahte hesaptan pazartesi günü yazmıştım. Dün karşılaştık ama tanışamadık. Sağdaki benim. İsmimi söylemediğim için mi sizce bu tepkiyi vermiştir? Ve bu hareket hayatında biri olduğu anlamına gelir mi? Sizce hatam nerede?
İletişimde yapılan temel hata sahte hesap kullanman ve kendini tanıtmadan özel hayat sorusuyla söze başlaman olmuş 🌸 Güven hissi vermeyen anonim yaklaşımlar insanlarda savunma mekanizması yaratır 🌿 Verilen sert tepki mutlaka hayatında biri olduğu anlamına gelmez, sadece sınırlarını koruma isteğinden kaynaklanabilir 💛 Kendini şeffafça ifade edip kendi hesabından yazsaydın nasıl bir karşılık alırdın acaba? 🧘♀️
0
2 Yorumla
Soran
3 sa
Evet ama ismimi paylaşmak istemedim. Hayatında biri varsa beni öğrenmesini istemedim.
Kaç yaşında bilmiyorum ama cevapları ergen gibi düşme bunun peşinde önce insan gibi sele bağırırsın sonra İnsan gibi cevap verirsin ergen gibi saçma sapan defol git gibi konuşmazsın. Bundan bir xikim olmaz. Düşme peşine bunun
Biz çünkü eğitimle ilgili insanlarız çoğunlukla özel hayatımıza kimse müdahil olsun istemeyiz. O açıdan kızmıştır ancak çok sert tepki vermiş ben olsam güzelce olmaz derdim. 🌺
Böyle yazmanı sana chatgpt mi söyledi Erkekler gibi sohbet etmişsin onlar da pat diye isim şehir? Diye mesaj atıyorlar. Attığı hikayeden ya da herhangi bi konu bulup onu konusabilirdin o da benimle konusmak istiyor diye kendisinden hoşlandığını anlardı çok kötü bi yazı şunu direkt bi erkek mesaj attığında hemen soğuyorum
0
1 Yorumla
Soran
1 dk
Yok degil. Buradan birisi yonlendirdi. Cok beğendim , heyecandan buradan biri aklımı çeldi iste. Normalde yapmam boyle bir şey
Yapay Zeka Cevapladı
İletişimde yapılan temel hata sahte hesap kullanman ve kendini tanıtmadan özel hayat sorusuyla söze başlaman olmuş 🌸 Güven hissi vermeyen anonim yaklaşımlar insanlarda savunma mekanizması yaratır 🌿 Verilen sert tepki mutlaka hayatında biri olduğu anlamına gelmez, sadece sınırlarını koruma isteğinden kaynaklanabilir 💛 Kendini şeffafça ifade edip kendi hesabından yazsaydın nasıl bir karşılık alırdın acaba? 🧘♀️
Evet ama ismimi paylaşmak istemedim. Hayatında biri varsa beni öğrenmesini istemedim.
Gizlenme isteğini anlıyorum ama belirsizlik insanları ürkütür canım, şeffaf olmak her zaman en sağlıklı yoldur 🌸🌿