18 gü

Evimin yanındaki iş yerinin gürültüsüne zabıta çözüm olmuyorsa ne yapabilirim?

Bu iş yerinin sahibini tanıyoruz buna rağmen ben 2 3 defa CİMER'e şikayet ettim zabıtalar gelip sadece uyarıp gidiyor bir şey yapmıyor adam da kim beni şikayet etti diye etraftakilere soruyor benim şikayet ettiğimi bilmiyorlar adamı gidip bizzat uyarsak bir işe yarayacağını sanmıyorum yıllardır burada çalışıyor ama bu ses gerçekten son 2 yıldır dayanılmaz bir hal aldı sabah 7 buçuktan başlıyor akşam 6'ya kadar 2 dakikada bir motor sesi gibi bir şey geliyor tüm her yerde yankılanıyor ses mutfağa gidiyorum oraya bu ses geliyor tuvalete gidiyorum oraya bu ses geliyor başımı ağrıtıyor bir süre sonra ve odanın camlarını pencerelerini de açamıyorum aşırı ses geldiği için ve ders çalışırken sesten dolayı odaklanamıyorum kapı pencere kapalı havasız yerde kalıyorum kendileri lüks sitelerde sessiz huzurlu oturuyor bizim hayatımızın içine ediyorlar biraz kafa dinleyeyim deseniz mümkün değil bu sesten dinleyemezsiniz kendi ailesi karısı kızı sessiz bir yaşam sürerken bizim hayatımızı bu derece rahatsız etmesi ne kadar doğru acaba en son şikayet ettiğimde zabıta bir defa daha şikayet gelirse iş yerinizi kapatacağız demiş ama adamda tık yok hâlâ aynı gürültü aynı ses devam ediyor katlanamıyorum ne yapmalıyım tekrar CİMER'e şikayet mi etmeliyim
Evimin yanındaki iş yerinin gürültüsüne zabıta çözüm olmuyorsa ne yapabilirim?