Keşke şu an çocuk olsaydım, ailem yine bana baksaydı. İstiyorum, bir iş sahibi olmak çok zor değil mi?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke şu an çocuk olsaydım, ailem yine bana baksaydı. İstiyorum, bir iş sahibi olmak çok zor değil mi?
ben daha o yaşlara gelmeyen birisi olarak senin sorduğun soru hakkındaki düşüncelerimle cevaplamak istiyorum seni bence daha yeni aile evinden çıkmış herkesin senin üzerinde baskısı hadi hadi demeleri seni kıyaslayıp senden isteklerde bulunamalrı senden bir şey beklemelerinin sonucunda keşke çocuk olsaydım diyorsun olabilir çocukken bu saydıklarımın hiçbirisi üstünde olmasığından dolayı bence
Kaç yaşındasın yirmi yaşından küçük musun
evet
20’li yaşlar belirsizliklerin ve büyük sorumlulukların aniden omuzlara bindiği, geçiş döneminin en fırtınalı zamanlarıdır 🌿 Çocukluğun o güvenli limanını özlemen son derece insani 🌸 Yeni bir hayat inşa etmek ve iş dünyasına adım atmak korkutucu görünebilir ama kendi kanatlarınla uçmayı öğrenmek sana zamanla harika bir özgürlük kazandıracak 💛 Şu an seni en çok zorlayan ve kaygılandıran şey tam olarak ne? 🧘♀️
Cevap
8Cevap
Çocukken yaşayamadıklarım aklın da kalmış geçmişe takılma 30 olınca da 20 ki yaşlar için bunu diyeceksin
Çocukken çocuk olamadık ya da şu an ki çocukların imkanı seviyesi kadar imkanım yoktu keşke olsaydı
şu an hem çocukluğumu hem de lise yıllarımı özlüyorum çocukluğumu özlüyorum
Lise ve çocukluk yılların travma kalmış sende
Evet nerden bildin çocukluğumu pek hatırlamıyorum da lise yılları biraz travma kaldı
Aynı yolları geçtik
Gerçekten mi senin de mi lise yılların travmalı
Benim her anım travma
Mesela bir örnek verir misin
Neden travma ki
Mesela ben ortaokul döneminde çok sessiz utangaçtim pek arkadaşım yoktu
Yanlış yaşadığın bir hayatın içindeyim
Nasıl yanlış
Ben yırtık bir insandım her zaman ama fazla özgüven yanlış kararlara itti
Yanlış kararlar..
Nasıl yanlış kararlar merak ettim
Özelden yazar mısın yorumda detay vermek istemem
20li yaşlarda olur öyle şeyler, insan büyüdüğünü fark ettikçe küçülmek eğlenmek istiyor
Evet ya neymiş buyumusum beyaz külotlu çorap giyemezmişim felan
Büyüdün artik ya kocaman kiz oldun
Aynen bunu söylüyorlar herkes birgun büyüyecek ama bence büyümek zor büyüdükçe herkes yalnız bırakıyor
Ne yapman gerektiğini söyleyecek kimse olmuyor
Bana mesaj at gel
Neden
Konusalim
Tabiki büyüyünce sorumluluklarda artiyor
Sorumluluk artıyor yapman gereken şeyler oluyor. Yaşlanıyoruz bedenen cokuyoruz yirmi bir yaşında olunca göz altları morariyor gözler bile çöküyor
Aynen herkesin bir hayleri var oda olmuyunca asosyal oluyorlar
Artık kardeşim olmasa bile ablayım ben. Yani herkes abla diyor halbuki abla olmak istemiyorum
İstersen konusaluruz senin için dolu belli
Dolu dolu içim
Gel bekliyorum canını sıkma
Yaş aldıkça oturuyor her şey
Ben bakayım sana
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?