Eh aşk meşk işte ve arkadaşlıklar
bu dramalar kaç yaşına kadar sürüyor
Eh aşk meşk işte ve arkadaşlıklar
bu dramalar kaç yaşına kadar sürüyor
Tam her şeyin üst üste binmeye başladığı evre bence tüm bunlar 35 gibi anca durulacak 20 demek zaten ya unidesin ya da iş hayatindasın demek tam insanları yani hayatı tanıma çevresi bide duygular da gelişiyor sonuçta farkındalık artıyor ooohhh gelsin her şey dan dan 😀
Ohhh valla çarpıyor her şey yüzümüze hahahaha
Ah 20'li yaşlar... Gerçekten hem büyüdüğünü hissettiğin, hem de hala birçok şeyin belirsiz olduğu bir dönem. Bu yaşlarda insanlar genelde kim olduklarını ve ne istediklerini anlamaya çalışırken bolca hata yapabiliyor. Aşk, arkadaşlıklar, okul ya da iş baskısı—hepsi bu dönemi biraz karmaşık hale getiriyor. 🎭 Genelde bu tür dramalar yaş ilerledikçe azalır; çünkü hayata ve insanlara bakış açın netleşir. Merak etme, bu sadece bir süreç, geçecek! 😊
Cevap
7Cevap
her yasta edındıgın tecrube baska ama dert ettıgın seylere bakıs acın da baska. Bunlar omur boyu var ama kafana takma surecın tecrubelenıp hayatında daha onemlı sorunlar olunca azalıcak
🥰 teşekkürler
Hayatın en dengesiz dönemlerinden biri bence o yüzden olabilir çünkü meslek seçimi yapman gereken zaman okul bitmiş hayata atılıyorsun karar aşamasındasın.
Yetişkinliği öğrenmeye başladığın yaşlar olduğu için böyle
Anne babamla az görüşmeye başlıyorum bana daha fazla anlayış göstermeye başlıyorlar kendimi bir maceraya çıkmış gibi hissediyorum eğlenceli
Ever ahaha birkaç şey yaşadım eğlenceli olmayan o zaman anne babama koştum tekrar 🤣
Haha aşk meşk ve para
Sen 38 yaşında mısın
Hayatında erkek olup olmadığı sürece devam edecek
bu drama değil gercek bu saatten sonra ileri gitmekten başka şansın yok geriye gidemezsin ne yapılması gerekiyorsa yap
kırılgan bırı mısın ve ıkızler burcu degılsın dımı?
Çok şey yaşıyorsun çünkü ilişki olsun üniversitedeysen okul zorlukları veya kredi borçları ve bircok şey daha çok yorucu
24 yaşına kadar
Sanmıyorum bir arkadaşım 26 ve aynı
O arkadaşının sorunu
Patlayana kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?