Pislik ablamlar ve pislik eşleri, onlardan çok zarar gördüm. Neden konuşmuyorsun diye asla sormayın. Onlardan maddi manevi çok zarar gördüm ve hayatımdan çıkarma kararı aldım, görüşmeme kararı aldım ama saygı duymuyorlardı, ısrarlı parti ediyorlar, iki yıldır beni her yerden rahatsız ediyorlar, taciz ediyorlar, evime geliyorlar, istemediğim halde kayıp ihbarı veriyorlar. Sizce ben vasiyetname yapıp, Allah korusun, ölüm halinde çocuğum olmaması durumunda her şey devlete kalsın diye bir vasiyetname yapsam ve onları şikayet etsem benim peşimi bırakırlar mı?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun, yaşadığın acı ve canını sıkan bu süreç seni çok yormuş 🌸 Acın henüz tazeyken kardeşlerinle bu tarz bir çatışma yaşaman duygusal yükünü daha da ağırlaştırıyor 🌿 Haklarını korumak için hukuki adımlar atmak ve sınırlarını net çizmek sana kontrol hissi kazandırabilir 🧘♀️ Yasasal haklarını kullanıp uzaklaştırma kararı aldırmak ve vasiyet düzenlemek seni biraz olsun rahatlatır mı acaba? Kendini güvende hissetmek için ilk adımı nereden atmak istersin? 💛
Sence vasiyetname yapsam bütün mallarımı devlete kalsın diye şey yapsam Allah korusun ölüm aileni de Allah korusun sonra uzaklaştırma kararı ve şikayet yapsam sence peşimi bırakırlar mı
Sınırlarını hukukla çizmek ve bir avukattan profesyonel destek almak emin ol seni çok daha güvende hissettirecektir canım 🌿🌸