Annesi veya babasını kaybedenler ne hissediyor? Siz hâlâ onlarla yaşıyorken kaybedenler? Bu durumu nasıl anlatabilirsiniz. Yani düşünmek bile istemiyorum
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Babamı hiç görmediğim, babanın ne olduğunu bilmiyorum. Büyüyünce öğrendim babamın öldüğünü. Eksik hissediyorum. Hep dik durmak zorunda kaldım, hiç yaslanmadım, arkamda kimse olmadı...
Ahh bee , sen cok guclusun yaa. Nasi dayaniyorsun nasil dayandın. 🥹🥹🫂 ama sen hic bilmiyorsun , ya bilip, babani cok severken kaybetseydin. Bu daha mj kotu olurdu acaba
O zaman daha kötü olurdu. Allah razı olsun sağolasın. Babanın ne olduğunu bilmiyordum ki hep annem vardı
Allah basindan eksik etmesin
Amin inşaAllah cümlemizin sevdiklerini 😊
Ebeveyn kaybı insanın içindeki o en güvenli limanın fırtınada kaybolması gibidir 🌿 Başta kocaman bir boşluk ve hissizlik çöker sonra yerini derin bir özleme bırakır. Ancak zamanla insan o yoklukla yaşamayı hissettiği sevgiye tutunarak öğreniyor 💛 Kayıp korkusu çok insani ama şu an onlarla geçirdiğin her anın tadını çıkarmak en güzeli. Sen bu endişeyle baş ederken sevdiklerinle nasıl anılar biriktiriyorsun? 🌸
Cevap
1Cevap
Bence önce seni kaybetmelerinden daha iyi
Yine de onlara o acıyı yaşatmıyorsun onu da sen çekiyorsun
Cekelim anasini satayim onuda biz cekelim
Bilmiyorum ama kardeşimi kaybettim çok zor yakın ölümle allah kimseyi sınamasın
Basin sagolsunnn🥹🥹🥹🥹🥹 Hepimiz yasayacagiiz ama , bu gercegi zorda olsa kabullenmek lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?