Arkadaşlar artık şu konulara bi açıklık getirelim valla kimsede psikoloji falan kalmadı herkes freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor bu konuları biraz da olsa saygı çerçevesinde tartışıp çözelim
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
185 den asagıysan öl geniş omuz tercihen zenci ten ama big d*ck olmalı beyazsa bile. benim gibi 4 dil bilicek en az ve çifte avrupa ya da amerika vatandaşı olmalı. Asla müslüman olmamalı ya da ailesinden biri bile Müslüman olmamalı o kültürden gelmemli ateistse bile, eğitimi de yüksek lisansı bitisin the’daki ilk elli üniden. Metropolde yaşamalı ve en az bi enstrüman ya da sanatsal bi şeyler yapmalı.
şu an öyle biriyle birlikte münih de yaşıyorum? Sen neden beni küçümse ihtiyacı hissettin muhtemeln zoruna gitti yorum
Ne alaka ki ben kendim üstte yazdığım eğitimsel duruma sahiibm. ve tip olarak da açıkçası beğeniliyorumve dini inançlarım farklı ya da siyasi bakışım buna göre altmış yetmiş yaşınada bile bunu beklerim,
Kendimde çifte vatandaşım piano çalıyotum dört dil konuşuyoum münihde okuyorum erkek dediğin güçlü olur kendşmden güçlü olmasını bekliyorum tabili her anlamfa eğitim maddiyat vs
E o zamaan erkekler neden güzel kadınvs arıyor? Kendime göre daha cahil fskir tipsix erkekle mi çıkıyıım dengim varken anlamadım
Olabilir benim bakışım builişkilere kaldıki üstte saydıgım şeyler zaten karakterdir,30 una gelmiş adam daha dil bilmiyosa iş güç eğitim yoksa zaten disiplin çalışkanlık gibi manevi beceriler bile eksiktir ya da müslümn aile ise maaelsef ataerkil ve kadın hakları lgbt konusunda saygısızx ve güven vermeyendir baan göre
Evlilikte cinsellik de önemli bu bir ikinciisi çalışkan ya da disiplinli olmadan nasıl eğitimli olabilirsim ya da iş güç sahibi bunları yapabilmek için çalışkan ve disiplinli olman gerekir bunlar elbetteki kişilik özelliği
Kızlar erkeklerden, Instagram hayatı bekliyor.
Erkekler kızlardan, annesi gibi olmasını bekliyor.
Tamahkar ve şükür sahibi.
Tabi niyeti evlilik olanların öyl, bir kaçcılar bu kümenin öğesi değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde karmaşa yaşadığında hissettiklerin çok doğal 🌿 Aslında iki tarafın da temelde aradığı şey aynı: Anlaşılmak, değer görmek ve güven duymak 💛 Kadınlar genelde duygusal bağ, samimi bir iletişim ve ilgi beklerken; erkekler daha çok takdir edilmek, saygı görmek ve huzurlu bir alan istiyor. Beklentileri açıkça konuşabildiğimizde o yokuş aşağı gidiş yavaşlıyor 🎨 Peki senin ilişkilerinde en çok eksikliğini hissettiğin, aradığın o temel şey nedir? 🌸