Beni de aşağılıyor arada, tavırlarıyla tiksiniyorum ondan artık, kendisi daha 1 ay olmadı işe gireli, benim 4 yıllık iş geçmişim var
İletişimi nasıl azaltırım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni de aşağılıyor arada, tavırlarıyla tiksiniyorum ondan artık, kendisi daha 1 ay olmadı işe gireli, benim 4 yıllık iş geçmişim var
İletişimi nasıl azaltırım
Cevap
5Cevap
Bırak istediği gibi davransın. Sıkıntılar yaşamaya başlayınca perti çıkacak.
İletişimi kesmek istersen anlık kes gitsin.
Yavaştan yavaştan soğuk yapıyorım kendi hayatıma dair bi şey anlatmıyorum artık onu da merak etmiyorum 10 yıllık arkadaş sözde aklı bi karış havada biri zaten bi gün peşimde dolanması yakındır dertten gene yüz vermicem katı şekilde aşıro üzüldüm
Kendini dev aynasinda goruyor canım
Alt tarafı part time işe girmiş şoktayım ya eline 3 5 kruş geçti diye nası değişti
Para insani degistiri insan sarrafisin eline gecen para asgari ucret biliyorsun ekonomiyi. Ben bile saglik memuru oldugum halde daha nasil yatirim yapip ilerde ek gelirim pasif gelir saglarim diye yillarimi veriyorum.
Değil mi bak işte millet parayı mücadele olarak görür ama bu tipler aşağılık kompleksi midir nedir kendini diğerlerinden üstün görmek için araç olarak görür Allahım ya sanırısın babasının işi böyle biri ile arkadaş olduğum içim günlerdir kızıyorum kendime evdekiler o kadar mesafe koy dedi
Kendine neden kiziyorsun oyle insanlardan muhatap olma hani senin kendi dilinden aklinla insanla muhatap ol. Ben mesela finans ile ilgilenirim altin gumus yatirim vs. Arkadaslarimdan seven de var sevmeyen de. Sevmeyenle o konuyu acmam konusmam sen daha iyi biliyorsun der kapatirim toksit insanlardan uzak dururum
10 yıllık arkadaşım (dı) sözde işte o yüzdwn aynı okullarda okuduk büyüdük falan kafada bitirdim zaten onu keşke bu kadar değer vermeseydim her dediğini onayladım her zor anında destek oldum moral oldum şimdi çöp kadar değer görmedim o da sırf markete girmiş diye nerenle güler insan vallahi üzüldüm
Takma bos ver her insanin basina gelebilecek seyler. Onune bak hayatina odaklan kendine odaklan guzel seyler yap paylas takilip uzme kendini guzel insan
Çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Asıl ben teşekkür ederim seni tanimak bilmek güzel iyi ki varsın 🌹
insanlarla uğraşmak kolay degil sinirlidir sana özel değildir belki
Hayır çevresindeki herkese özel bu ailesini bile aşağıladı ben artık özgürüm size muhtaç değilim karışamazsınız bana
hee ilk işin verdiği özgüven dodkdk araya mesafe koyabilirsin
İşte iş olsa
sessiz kal tepki alamayınca etkisi azalır
Ama ben hatasını yüzüne vurmak istiyorum napabilirm değer verdiğim insandı şaka gibi daha da güvenip değer vermem
tavırların rahatsız ediyor diyip engelle yüzyüze gelirsen de pek bi şey demez. hayatında önemli bi yeri yok üzerine kafa yorma engelle salla
10 yıllık arkadaşım. Direkt engel basarsam ben suçlı olucam eski verdiğim bütün konforu alıcam ondan. Dün mesela buluşalım dedi hayır dedim ilk kez normalde hep esnektim. Yazdıklarına kısa cevaplar veriyorum samimiyetsiz şekilde
açıkça de o zaman burada dediğin gibi pas vermeyince sonunda başta demen gerekeni sonda dersin gereksiz yük olur senle konuşmam gerek iş konusunda böyle davranman rahatsız ediyo diye konus anlayış gostermiyosa onun 10 yıllık dostu degilsindir
Yok zaten anlayış gösterip göstermemesi önemli değil benim için artık. Ben sildim kafada onu onun haberi yok.. gerçekten kaybedilmemesi gereken bi insanım egodan değil çünkü dostlukta da aşkta da sağlam değer veriyorum. Aynı değeri görmeyimce ardıma bile bakmam silerim sıkıntı değil. Ama insan üzülüyo tabiki
derdini yaz uzaklaş o zaman senden rahatsizim diye içinde kalıp senaryo kurmaktan iyidir
İletişimde kal
Oldu
Yakında dalga geçmeye başlarsın
Neden sonu kötü mü
O kadar zoruma gittiki benim kaç iş hayatım oldu sanırısn masa başı memur herkesten üstün davranıyor market yani sokaktan topluyolar çalışanları neyim havası ben tanıyamamışım ya çok kızıyorum kendime
Çok fazla dayanamaz zaten gece gündüz ezerler orada sürekli ayakta çalışmak kolay mi
Valla bana da uzunn süre yapamaz gibi geliyor ama sevdim alıştım falan diyor beni ilgilendirmezde bana yaptığı hatayı anlasa keşke
Biraz yüksekten uçsun bakalım şimdilik
Dediğin gerçekleşiyo yavaştan
N'olacak ki başka
İnsan sarrafısın sen
O kadar da olsun
Kesmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu kadar tecrüben varken onun böyle yeni bir hevesle seni aşağılamaya çalışması gerçekten kırıcı ve yorucu olmuş 🌿 Hayatın her alanındaki emek değerlidir ama birinin sırf yeni bir adım attı diye sana üstünlük taslaması kabul edilemez. İletişimi azaltmak için mesajlarına daha geç ve kısa cevaplar verebilir, buluşma isteklerini kibarca geri çevirebilirsin 🌸 Senin sınırlarına saygı duymayan biriyle arana mesafe koymak en doğal hakkın. Seni gerçekten destekleyen insanlarla vakit geçirmek sana da daha iyi gelmez mi? 💛