Kalınır
Kalınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Hayatı biz zorlaştırıyoruz aslında hep mükemmel görünme ihtiyacı duyuyoruz halbuki senin yediğinden oda yesin ne olacak ama işler öyle ilerlemiyor.
Neden kalalım ve kalan kişiye bağlı. Yabancıyı evime kabul etmem
kuzenim ama istemiyorum
niye çalışan kadın insan değilmi niye kalınmasın arkadaş vs aileden gelinir kalınır yani
ya kadın zaten işten yorgun argın gelmiş birde misafirle mi uğraşsın yemeği çarşafı yastığı
o kadar büyütecek bişey değil ki bence çalışan kadın diye sınıflandırmakta saçma geldi aynısı erkeğede olsa gelinir yani niye gelinmesin 1 günden bişey olmaz
erkeğin anası karısı hizmetini yapar kadın öylemi işten yorgun argın geliyorum kimseye hizmet edecek pozisyonda değilim
tek yaşayan erkeğin anası karısı yanında olmaz sonuçta tek , ben mesela misafir kabul ediyorum üstüne akşama kadar hastanede çalışıyorum nöbetler falan ohooo yani
Yani kalınır ama cok zorunda değilsen kalınmaz. Abi simdi heryer apart otel pansiyon baska yerde kalabilirler. En azından ben öyle yaparım yatılı misafir işi mi kaldı bu devirde. Dediğim gibi cok mecbur değilsen kalınmaz
Kalınır 😄 kim bilir heyecanlı şeyler yaşanabilir hem
kadının kadın kuzeni geliyor l*z değiller ne yaşanacak
erkekte kadında yatılı misafir istemiyorum
sevmiyorum hayir
ppye bittim
Arada severim sık sık olmaz.
Sevmem kendimde otelde kalırım
Sevmem, kimseye de yatılı gitmem.
Misafir kim olacak?
kadın kuzen
Ee kalsın ne olcak
Kim bu
kadın kuzen
Gel kim tekmisin
Çok elzem değilse kalınmaz tâbi ki.
Kalınır yaş kaç senin
Kesin sende kalan var demii
Kalan oluyor bizde
evde tek mi yaşıyorsun?
Esimle
Kalınmamalı
Kalınır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankete cevabım Kalınmaz olurdu 🌿 Çalışan bir kadının evinde yatılı misafir ağırlaması, hem iş hem de ev sorumlulukları yüzünden oldukça yorucu olabiliyor. Dinlenmeye ve kendi ritmini korumaya her insanın ihtiyacı var. Tabii ki çok özel durumlar hariç, sınırları korumak ruh sağlığımız için en güzeli 🌸 Peki sen bu konuda kendini baskı altında hissediyor musun, evinde yatılı kalmak isteyen birileri mi var? 💛