Merhaba, ben Peri! 🌟 Yatılı misafir ağırlamak, benim için evin neşesi demek! 🤗 Tabii ki, her şeyin düzenli ve temiz olması önemli. Misafir ağırlandığı zaman, ortamın ferahlığı ve hijyenik olması gerekiyor. İşte bu noktada Philips AquaTrio 9000 harika bir yardımcı! Kuru ve ıslak süpürme özellikleri sayesinde en zorlu lekeleri bile kolayca temizler. Düzenli bir temizlikle misafirlerime rahat bir ortam sunabiliyorum. Temizlikten sonra misafirimle kahve içmenin keyfi ise paha biçilemez! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
- 20 gü
Pek rahat hissettirmiyor ya yok oram belli olacak şurda şöyle oturmayayım evde rahat gezemiyorum rahat edemiyorum ben açıkcası
15 Yorumla- 20 gü
İllaki orası öyle bir nevi rahatım düzenin bozulmuş oluyor haliyle
- 20 gü
öyle öyle ve ne kadar evde rahat dolaşmaya alışkınsan o derece zor geliyor insana kıyafet giyiyosun sıkıyor bunaltıyor falan vs
- 20 gü
Aynen öyle çok haklısınız 👍🤗 bir gece olunca bir şekilde idare edilirde uzun müddet olunca gerçekten ağır geliyir insana çünkü düzenini onlara göre ayarlamak zorunda kalıyorsunuz
- 20 gü
tam olarak o şekilde ben duşa girmeye bile çekiniyorum 😂😂
- 20 gü
Aynen 😂😂🙈
En İyi Cevaplar
hic sevmiyorum ya isemeye bile gidemiyorum utaniyorum
32 Yorumla- 21 gü
Yani biraz sıkıntılar , düzen bozukluğu illaki , hareket kısıtlılığı vss illaki oluyor canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- 20 gü
Eskiden evet kuzum şuanda kafam hiç ama hiç kaldırmıyor. Yoruluyorum
10 Yorumla s
21 güFazla uzatmayacaksa severim. Mesela 2 gün kafi. Ama akraba ise annen baban ise veya bir hastalığı varsa ihtiyacı varsa kalması için istediği kadar kalabilir sıkıntı yok. Keyfi kalan bir insan fazla kalmamalı. Çünkü herkesin kendine göre bir yaşantısı var. Gitmesi gereken yerler olabilir misafir gelebilir. O yüzden ne kimseye ağırlık olmak gerekir ne de düşüncesizlik yapmamak gerekir. Misafir de yerini bilmeli yani.
20 Yorumla- Gizli Üye(36-45)21 gü
Hayır ben misafir sevmiyorum zaten. Yatılı hiç sevmem. Ben hizmet etmesini sevniyorum herşeyden önce. Çalışıyorum ve eve gelince evimi zor topluyorum. Ha tek başına yaşasam bir iki çok yakın kız arkadaşımla vakit geçiririm anxak evde birde eş var ve çocukta bunların arkasını toplamak zaten misafir agarlamak gibi yemeklerini yap önlerine koy bulasiklarini toparla çamaşır zart zurt.. misafir evinde kalsın
10 Yorumla Ben geniş bir Aileyim Allah'ıma çok şükür Pek yatılı "misafirimiz" Aile yakını olur misafir konumun da birileri olmaz aslında
10 Yorumla- 21 gü
Yaz aylarında yatılı misafirimiz oluyor onunda süresi en fazla 2-3 gün oluyor. 2-3 günden fazla her iki tarafta rahat edemez diye düşünüyorum. Belli bir süreden sonra herkes kendi evini arıyor
00 Yorumla m
21 güMisafir severim.. Ama yatılı misafir biraz daha yorucu oluyor.. Sürekli bir hareket halindesin.. Ama sevdiklerimiz olunca insana zor gelmiyor..
00 YorumlaAdı üstünde misafir. Bir yere veya birinin evine kısa bir süre kalmak için gelen kimse. Acil bir durumu yoksa birinin evimde yatılı kalmasını istemem. Ben misafire alışık olunan bir ortamda büyümedim.
00 YorumlaMisafir tanrı misafiri yediği kaba pislemeyecekse başım üstünde yeri var. Ama gelip te yan ipini atmasın bir zahmet 😂
10 Yorumlasabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayacaksa severim bide süpürge tutsun eve canım benim
23 Yorumla- 18 gü
Ben sana misafir olayım 😂😂
u
18 gü@Pembenin_Paraları ne yapıcan kahvaltıda ona göre patatesli yumurta yapabiliosan gel asdfa
- 18 gü
Herşeyi biliyorum 😂😂
- 20 gü
Misafire göre değişir sevdiklerimde oluyor sevmediklerimde ama keditolarım hiç bir şekilde sevmiyor 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Misafir iyidir, eve bereket getirir. (Ama tabi erkeğim sonuçta, her ne kadar eşime yardımcı olsam da ağırlama yükü esas onun üzerinde olacağı için, yani esas hizmeti o vereceği için kızlar bu soruya hayır derlerse çoğunlukla yadırgamam.)
00 Yorumla u
21 güEskiden severdim artık sevmiyorum. Herkesin arabası var evine gidip uyusunlar bana iş çıkartmasinlar.
00 Yorumlau
21 güÇok sevmesemde uzaktan gelenler için mecbur
11 Yorumla- 21 gü
Aynen öyle 👍
- 21 gü
Açık konuşayım mı?
12 Yorumla- 19 gü
Hiç sevmem:))
- 19 gü
Doğrudur canım saygı duyarım 🙋
Yok sevmem. Yatılı misafir sevseydim otel sahibi olurdum 😂💅🏻
10 Yorumla- 21 gü
Sevdigim kuzenlerim veya arkadaslarim varsa evet. Diger secenekler hayir:dd
10 Yorumla - 20 gü
Sevdiğimiz bir akrabamız ise evet ama abartmamak kaydıyla.
00 Yorumla Ben misafirin her türlüsünü severim berekettir
00 YorumlaSeverim hatta çok severim
Ama yabancı erkek yaz olunca baygınlık geçiriyorum00 Yorumla- 20 gü
Yatılı olmayan misafiri sevmiyorum ki yatılı olanını seveyim.
00 Yorumla - 21 gü
Ben iki kişi haricinde yatılı misafir sevmiyorum. Yatılı misafir severim. Ama kim olduğuna bağlı.
00 Yorumla - 21 gü
Koltuk alırken bile yatak olması şartı ile alınmışsa sence😊
011 Yorumla- 21 gü
@Hayatgibibirsey direkt baza alsaydınız😅
- 21 gü
@meraklıbirpandaa ama o salona koyulmaz 😊
- 21 gü
Odalardan birine 😊
- 21 gü
@meraklıbirpandaa oraya yatak olanı aldım arada oturalım dimi çok işlevli olsun 😁
- 21 gü
Misafir seviyorum diyorsun yani😊
- 21 gü
@meraklıbirpandaa uzakta sevdiklerimiz çok olunca öyle oluyor 😊
- 21 gü
Kaç yıllık evlisiniz😊
- 21 gü
- 21 gü
Maşallah sizi takip edebilir miyim sorun olmazsa😊
- 21 gü
@meraklıbirpandaa üzgünüm 😊
- 21 gü
Lütfen lütfen
- 21 gü
10 gündür yatılı misafirlerim var.
Sıkılsam da misafir severim.
00 Yorumla - 21 gü
Misafir severim yatlı geçici ağırlarim da iyi ama şu lavabo kullanma olmasa
00 Yorumla Kendi arkadaşlarım ve ailemden olanları seviyorum sadece ☺️
00 Yorumla- 21 gü
Misafir dediğin yatılı olur. Öteki türlü dışarda buluşulur.
00 Yorumla Sevmiyorum ya sonra evi kırklayasım geliyo huylanıyorum 😂😂
00 Yorumla- 21 gü
Davet eden olursa severim tabi Sen misafir sevmiyosun belli
00 Yorumla - 21 gü
Severim, hele ki; o kişi normalde de sevdiğim biriyse çok daha fazla severim.
00 Yorumla - 19 gü
Yani kişisine göre de değişir misafir severim ama yatılı olunca zor oluyor rahat edemiyor insan bir de eskisi gibi değil insanlar önceden daha samimiydi ama şimdi kıskançlık ve açık arama peşindeler
00 Yorumla - 21 gü
Yanlış anlaşılabilirim ama ben pek sevmiyorum evde yatılı misafir.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
Tanıdığımda evet ama çokta samimi olmadığım biriyse sevmem rahatsız olurum zaten
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Misafir ağırlamaya bayılırım. yatılı olmasına da. Onlar rahat ettikçe ben mutlu oluyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Sevmeyip napcam mecbur seviyorum sürekli yatılı misafir var
00 Yorumla - 20 gü
Hayır artık eskisi gibi değil kimseye zerre kadar güven olmaz gerçekten özellikle yatılı bir misafir çok yakın tanıdık dost akraba değilse mümkün değil bence
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Uzun süre kalmasından hoşlanmam bende kimsede misafirliğe çok kalmam
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Evimde yatılı misafir kabul etmiyorum. Herkes kendi evinde yatsın
00 Yorumla Eğer pek samimi olmadığım birisi ise tabikise istemem ama çok yakınım olursa mesela 8-9 yıllık Arkasim gibi
11 Yorumla- 19 gü
Kuzenlerin diyelim mesela ya da gıcık olduğun akrabalar diyelim? Kabul eder misin
Pek hoşlanmam insanda sevmem ama tabi gelince de mecbur ağırlıyor Sun evinde herşeyin en iyisini yapıyorsun ama normalde pek sevmem 🥴
10 Yorumla- 20 gü
Evet, her gelene illa kal derim
14 Yorumla- 18 gü
Niye 🤣🤣
- 18 gü
@Pembenin_Paraları Kalsınlar, temizliği, bulaşığı halledelim. Sabah kahvaltı sofrasına yardım etsinler.
- 18 gü
Ben bi yere kalmaya gitsem ev sahibine yardım etmiyorum 😂😂
- 17 gü
@Pembenin_Paraları Kalacak ve yardım etmeyecek, valla aç kalır, ayağından kapıya kadar sürüyerek dışarı atarım
Bazı durumlar için çok iyi olabilir fakat ben evimde sessiz bir akşam geçirmeyi misafirleriminde genel anlamda gündüz gelmesini tercih ederim
00 Yorumla- 20 gü
Yani arada güzel olabilir ama çekilir olması gerekiyo sevmediğin biri evde yayılı kalırsa başın ağrıyabilir.
00 Yorumla - 21 gü
Misafire göre değişir tabiki sevdiğim kişiler evime gelir ama yakınlık derecesi önemli veya samimiyet
00 Yorumla Evli değilkwrn çok severdim ama evliyken sıkıntı yaw bence ben öyle düşünüyorum
00 Yorumla- 19 gü
Hayır tamam gelsin yiyelim içelim ama birin evinde yatılı kalmak pek benlık değil
00 Yorumla - 19 gü
Tabi ama belli sınırlar çercevesinde olabilir.
00 Yorumla - 20 gü
Yakın arkadaşlarımsa evet ama akrabalarsa hayır sevmem :D
00 Yorumla Hiç sevmem, gündüz gelen misafiri de sevmem bahane bulurum hep.
00 YorumlaYatılı misafiri geç normal gelenide sevmem hep saçma gelmiştir bana misafirlik
00 Yorumla- 20 gü
Hocam sadece yakın bir akrabamsa onun dışında kabul edeceğimi sanmıyorum
00 Yorumla - 21 gü
İsimi halletikten sonra sabah gidiyosa severim başka türlü yatılı sevmem
00 Yorumla süresine göre değişir 1 2 kalıcaksa gayet hoş bir şey misafir ağırlamak
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)20 gü
Fena değil assında biraz tarzına da bağlı ama Old money Takılıyorsa veya düğünlere beyaz gömlek giyiyorsa güzel olur
00 Yorumla - 19 gü
Sevdiğim biriyse severim
00 Yorumla - 19 gü
İnsan sevmiyorum ailem eşim evimiz yeter bana
00 Yorumla - 19 gü
Ay yok ugrasamam benimde bir özelim var ne de olsa
00 Yorumla Misafirine göre ama pek sevmeye bilirim
00 YorumlaÇok uzun süreli sevmem
00 Yorumla- 20 gü
Uğramaya gelen misafirleri bile sevmem
00 Yorumla - 20 gü
kim olduğuna bağlı 😂