15 gü

Aileme maaşımdan para vermek zorunda mıyım, vermeyince nankör mü oluyorum?

Biz evde altı kardeşiz kızlar evli üç bekar var evde erkek her neyse onlar çalışıyor kredi kartlarını anca ödesinler annem de bana kızıyor niye para vermiyorsun sırf onun için benle konuşmuyor para veremem çünkü hayatımda ciddi bir ilişki düşünüyorum yani bunun salonu var takısı var şu an annemin takacağı takıyı bile ben ayarlıyorum düşünün yani hiçbir şekilde onların bana yardımcı olabileceğini sanmıyorum babam belim ağrıyor diyor çalışmıyor kardeşim desen yatmayı seviyor hiç bilmiyorum hayır hata bende mi benim para vermem gerekiyor mu onlara kendimi orada misafir gibi hissediyorum sanki para vermesem ne yemek yiyebilirim ne de yatabilirim çok kötü bir iş sizce doğru olan ne benim arkadaşım tabii ki vermeyeceksin diyor bu senin hakkın sonuçta sana yardımcı olmayacaklar diyor ama gel diyor ki ben nankör oluyorum mesela ben çalışıyorum gece tekstilde akşam saat 9:00’da gelmişim çünkü arkadaşıma gittim çorba içmeye hastaydım her neyse gecenin yarısına kadar neredesin bilmem ne falan babam konuşuyor annem hiçbir şey demiyor sizene falan da demiyor ben dedim çalışıyorum gün içi hiç aramazsınız sormazsınız ama mesela akşam gelince gece yarısı atıyorum gelince direk arıyorsunuz kardeşim de oradan işte ağzını burnunu kırarım falan diyor kimse ses çıkarmıyor gerçekten üvey gibi hissediyorum

Aileme maaşımdan para vermek zorunda mıyım, vermeyince nankör mü oluyorum?