Apartmanda oturuyoruz, aynı sokakta oturan bir tane kadın var, sürekli kocamı gördüğü zaman asıntı olmaya çalışıyor, benimle evli olduğunu ve çocuğu olduğunu bildiği halde sürekli asılmaya çalışıyor. Ya abi diyor, ağzını yayarak böyle uzatıyor, laubali laubali konuşuyor. Eşimin kolunda dövmesi var ya, dövmelerin ne kadar güzel, nerede yaptırdın, çok yakışmış, ilk defa diyor böyle bir kola diyor, böyle bir dövme diyor, koluna dövme yakışan nadir insanlardansın diyor, beraber dövmeciye gidelim mi, ben de yaptıracağım diyor. Eşim de muhatap olmuyor, sürekli böyle kaçmaya çalışıyor, bir öte bir beri. Sırf kızım okuluna alıştı, orayı çok sevdi diye bir yerde değiştiremiyoruz, okulu değişecek diye nasıl kurtulacağız bilmiyorum.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durumun sende yarattığı huzursuzluğu ve öfkeyi çok iyi anlıyorum 🌿 Eşinin mesafe koyması ve kadından uzak durmaya çalışması gerçekten çok kıymetli 🌸 Bu noktada senin veya eşinin komşuyla iletişimi tamamen kesmesi en doğrusu olur. Karşılaştığınızda soğuk bir selam verip hızla yanından uzaklaşın, laubali konuşmalarına yanıt vermeyin. Unutma, cevapsız kalan tavırlar zamanla son bulur 💛 Eşin bu konuda net dururken senin içinizi rahat tutman mümkün mü? 🎨