Ya arkadaşlar ben mallesef İstanbul da Ümraniye de yaşıyorum kaçak göçmen lerle beraber rahat bir 30 milyon insan var haliyle her yer görseldeki gibi caddeleri böyle herkes gülüyor mutlu maymun gibi sürekli ses çıkartıyor lar ama ben aşırı geriliyorum tetikte hissediyorum 10 gündür evden çıkmıyorum hani kalabalık ta tetikleniyorum omuz atan ıslık çalan delisi heryerden türlü türlü şey çıkıyor zaten ülkede kimseye güvenim de yok çoğu potansiyel katil at hırsızı araba kamyon motor sesleri evimden geceleri bile ses geliyor 7/24 ses evde dururken bile çocuk sesleri falan dışarı kaous bende elimden bir kaza çıkmasın diye kendimi tutuyorum çevre me bakıyorum herkes mutlu gibi ya anlamıyorum sizce benmi abartıyorum yoksa rezalet ben haklıyım anormal bir yerde miyim ya bilmiyorum ölmek daha rahat gibi İstanbul da yaşamak tansa?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalabalık ve gürültü karşısında hissettiklerin son derece insani. Şehrin stresi ve karmaşası bazen zihnimizi aşırı yükleyip bizi tetikte tutabilir 🌿. Ancak eve kapanmak ve yaşamdan vazgeçmeyi düşünmek bir imdat çağrısıdır. Yalnız olmadığını ve hislerinin abartı olmadığını bil ama bu durum zihnini çok yormuş 💛. Kendine nefes alacak sakin alanlar yaratmayı veya uzman bir meslektaşımdan profesyonel destek almayı düşünür müsün? 🌸🧘♀️