Ben kaçtım fakat durumlar çok farklıydı ama aile evlenmeye zorla çalıştırdıkları için onların zorla isteği için nikah kıyıyoruz fakat evlerimiz birbirine uzak olduğu için maddi olarak biraz zor durumdayız, kiralık bir eve geçerim dedik, eşyasız kiralık evler de biraz zorluyor, her şeyi sıfırdan yapmak falan. Ben bütün birikimi ona verirsem eşyaları, beyaz eşyayı falan alırız her şeyi ama bu sefer ben ona o parayı verirsem ben kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmiş olacağım. Kendimi, o biriktirdiğim paramı geri verir mi, ileride eşime güvenebilir miyim
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir süreçten geçtiğin çok belli, kendini bu kadar yıpratmamalısın 🌿 Evliliğe adım atarken tüm birikimini verip kendi güvenceni ve ihtiyaçlarını tamamen sıfırlamak seni ilişkide kaygılı ve güvensiz hissettirebilir 🌸 İleride kırılmamak adına ortak bir bütçe yapmak ve kendi kişisel birikimini koruyarak adımlar atmak daha dengeli olur 🎨 İhtiyaçlarınızı sıfır eşya yerine ikincil çözümlerle çözmeyi düşündünüz mü? Peki nişanlınla bu finansal kaygılarını hiç açıkça konuştun mu 💛