Birçok arkadaşım asker, polis seviyor. E adamı sevmiş olmuyorsun ki, statüsünü seviyorsun, ne anlamı var... Nedir bu güç ve iktidar sevdası
56 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok arkadaşım asker, polis seviyor. E adamı sevmiş olmuyorsun ki, statüsünü seviyorsun, ne anlamı var... Nedir bu güç ve iktidar sevdası
Cevap
7Cevap
ne gücü ne iktidarı asker dediğin emir alıp duruyor , polis de öyle gecesi belli değil gündüzü belli değil üniforma merakı desen olur ama güç ve iktidarla alakası yok ha emniyet müdürü seversin general seversin o ayrı
Biliyorum zaten dediklerini. Bazı kadınlarda güç ve iktidarı çağrıştırıyor üniforma. Hatta çoğunda öyledir. Emir alması bir şey değiştirmiyor, isterse en aşağı rütbe olsun yine de devleti temsil ve sembolize ediyor çoğu insanın gözünde
Üff neyi seçsek suç yettiniz ya. Keko seçeriz ölümümüzü hak etmiş oluruz, fakir sevsek laf ederler, zengin istesek paragöz derler. Tipe baksak şekilci diyonuz. Bitin artık bitin. Özgür ülkeyiz sesinizi kesin.
Subay üniforması erkeğin üstünde çok güzel duruyor onurlu bir meslek çünkü. Mevkiyle alakası yok
İsteyen istediğini sevsin atara gerek yok. Bana saçma geliyor o kadar
Benim öyle bir takıntım yok çok şükür diğer kızları da anlamıyorum yani nasıl oluyor da bir üniformaya bu kadar düşüyorlar
Yani güzel duruyor ama o kadar
Bence hayır
Psikolojik olarak yorumlamak gerekirse asker veya polis eş isteyen kadınlar ağır nevrotik oluyor, kendilerini aşırı güçsüz hisseden eşleriyle beraber var olan kadınlar oluyor
üniforma sevdası olan kızlar kezban gibi geliyor bana
Ben de çekici buluyorum ama evet biraz öyle
Erkeklerde de var o bilinç altıyla alakalı birazda, sadece statü değil mesel adam kaymakam takım elbise giyiyor ama çekici değil adam bekçi sırf üniforma giyiyor diye çekici geliyor biraz fetişizim gibi
Fetişizme kayıyor bazen gerçekten
Bence tamamen fetişizm bizlerde de var tonla fetiş
Seveceksen adam akılı kalbini seveceksin benim kisi tam benlik kafalar uyuşuyor üniforma falan bahane yani o tarz ilişkilerde
çok hoşuma gidiyor 😔 ama onlarla takılmam da evlenmem de sadece bakar geçerim
Bence de
ben de çekici buluyorum ama sadece statüsü için birine sevgi duymam
Katılıyorum
Üniforma yakıştırabilir.
Evet
Siz kızları anlamak zor gerçekten de
Sizi de
Erkekler düz, ama kızlar cok değişik
Sonunda birisi dile getirdi
O yüzden kızlara güven olmaz
Statü mü bu sevda sence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada mesele sadece statü değil, bilinçdışında aranan güven duygusu olabilir 🌿 İnsanlar genellikle güç ve otorite temsil eden meslekleri koruyuculukla bağdaştırır. Yani sevilen şey iktidardan ziyade sunduğu o hissettirdiği güvenli alandır 🌸 Yine de derin bir bağ kurabilmek için üniformanın altındaki gerçek kişiliği tanımak şart 💛 Senin çevrende de insanları sadece mesleğiyle değerlendirenler çok mu? 🎨