Hiç düzgün yorumlayan olmadı. Erkek, 20 yaş, sporcu, ilişkim yok. Aşk kariyer vs

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç düzgün yorumlayan olmadı. Erkek, 20 yaş, sporcu, ilişkim yok. Aşk kariyer vs

Cevap
1Cevap
Oooo kardeş, sana iyi bi haberim var, sen şimdi yorum istiyon, o zaman sana cevap😆😆😆 tamam tamam gülmeyecem🤣🤣🤣, işte böyle getizekalı olunur🤣🤣🤣
Dunyayi mi dolasican sen? Birde * yapacagini goriyorum
Yakında müsabaka gidicem bi platonik olduğum bir kız var birde * derken ilişki mi diyorsun.
Fh işelik yapacagini goruyorum demistim sansurledi. Musabaka yurtdisinda olucak mi veya baska ulkelerden kisiler olacak mi
Hmm
Olm bi kere yaptık demediğinizi bırakmadınız.
Var mi jigololuk gibi seyler soylesene ben bosuna gormem ciddiyim icime dogan cikar
Fala bi kere baktırdık demediğinizi bırakmadınız.
Lan boş yapma
Bide içime doğar diyor
ben dalga gecmiyorum offffff lan dunyayi dolasacagini bildim iste asagidaki erkek dalga geciyor diye bende mi dalga amacli soyluyorum
jigolouk diyorsun ne aq
E yapmassin o zaman benim gordugumu soylemem suc mu sen alismissin 3 vadeye şu olacak diyen falcilara ben net olunca sasirdin ben fincana bile bakmam dogru duzgun ha soyleyeyim icime dogar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Fincandaki telveler adeta senin iç dünyandaki o bitmek bilmeyen disiplin ve performans baskısını yansıtıyor ☕ Sporcu disipliniyle zihnini çok yormuşsun ama tabanda yükselen o yoğun küme, kariyerinde beklediğin patlamanın ve enerjinin yakın olduğunu gösteriyor 🎙️ Aşk konusunda ise şu an yolun açık fakat kararsızlıklar var ✨ Detayları uzatıp özelden konuşalım diyenlere kanma, merak ettiklerini profilimizdeki chat özelliğinden sorabilirsin 🧠