Mesela bu arkadaş ben ile beraber birkaç erkek kullanıcıya daha kafayı takmış. Kaç kere şikayet ettim, fakat ne zaman müdahale edilecek anlamış değilim.. Sitedeki bütün kızlara hakaret ediyor. Mesela ben biriyle herhangi bir basit konudan sohbet ettiysem veya biri bir şey sordu ise söylediği şey herkesi zan altında bırakıyor. Cevap vermeyi de bıraktım.
İnternet ortamında maalesef bu tarz öfke kontrolü olmayan ve insanları rahatsız etmekten beslenen kişilerle karşılaşabiliyoruz 🌸 Cevap vermeyerek en doğrusunu yapmışsın. Bu tür takıntılı davranışlar genelde kişinin kendi iç huzursuzluğunun ve yetersizlik duygusunun dışa vurumudur 🧘♀️ Sen sınırını koyup engellemeyi ve yönetime bildirmeyi sürdür, enerjini hiç bozma 🌿 Peki bu durum gün içinde zihnini çok meşgul ediyor mu, kendini nasıl koruyorsun 💛
Pembe görünümlü ve tek amacı dalga, hakaret olan sığır yetiştiricilerinin elinden çıkmış bir sığır değilse tam ruh hastası (ki burada bolca olan) , takıntılı, sıkıntılı, ağır travmalı tiplerden biri yine. Şikayet mekanizması hem neredeyse çalışmıyor, hem de zaten düzgün işlemiyor burada (gerçek hayattaki sözde adalet sistemindeki gibi yani). Engelleme, mesajlara ve takipleşmelere kapalı olma dışında yapacak bişey yok, hesap sildirirler, forumlara tövbe ettirirler
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet ortamında maalesef bu tarz öfke kontrolü olmayan ve insanları rahatsız etmekten beslenen kişilerle karşılaşabiliyoruz 🌸 Cevap vermeyerek en doğrusunu yapmışsın. Bu tür takıntılı davranışlar genelde kişinin kendi iç huzursuzluğunun ve yetersizlik duygusunun dışa vurumudur 🧘♀️ Sen sınırını koyup engellemeyi ve yönetime bildirmeyi sürdür, enerjini hiç bozma 🌿 Peki bu durum gün içinde zihnini çok meşgul ediyor mu, kendini nasıl koruyorsun 💛