Toplumun çoğunluğu tarafından sevilen, ilgi gören ama sizin hiç sevmediğiniz ne var? Örneğin ben, çiğ köfteyi hiç sevmem.
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Toplumun çoğunluğu tarafından sevilen, ilgi gören ama sizin hiç sevmediğiniz ne var? Örneğin ben, çiğ köfteyi hiç sevmem.
Cevap
3Cevap
bir çok şey
2-3 ayda bir bi tane b*ktan şarkı viral oluyo her yerde o şarkı çalıyo. Bi ara şey vardı "Yerinde dur, o seni bulur" şimdilerde de şey var "Ta ki seni görene kadar" her yerde duymaktan tiksinti geliyor böyle şeyleri. Herkesin hikayesinde, arabasında, kafelerde..
Kesinlikle katılıyorum ve bu beni de rahatsız ediyor. Tost gibi yenip tüketilen şarkılar... Hatta şarkı bile değil. Bu yüzden hiçbir popüler şarkıcı dinlemem...
Sosyal medyadaki o bitmek bilmeyen kusursuz hayat estetiği ve toxic pozitiflik. Birde sırf popüler veya pahalı diye bir kafenin önünde saatlerce kuyrukta beklemek.
Ahaaaa işte en nefret ettiğim ve yaşadığım bir mevzuyu ortaya koydun. Sırf meşhur diye bir köftecinin önündeki 500 metrelik kuyruğa girmek isteyen arkadaşımla kavga etmiştim.
Bende nefret ediyorum. Hem para verip hem beklemek istemiyorum.
Sen zekisin, çevren durgun zekalı diye boşa demiyorum ben ;)
Beni erken fark etmene sevindim. :) Çevre konusuna gelirsek bazen yıldızların parlaması için karanlık bir gökyüzü gerekir, ben de ortamı aydınlatıyorum diyelim.
Sana nooldu bilmiyorum ama uçuşa geçtin :) Sen eski sen değilsin. :D Beni bile geçtin :D Yerim o dili :D
Bazen sessizce büyürsün, sonra bir gün herkes o farkı görür. Sen de o dikkatli gözlerden birisin işte.
Umarım benim de çorbada tuzum vardır ;)
Senden de bir şeyler kapmış olabilirim. Birde ben günde üç saat kitap okuyorum
Verdiğim kitapları okuduysan sınav yapacağım :)
Sen cimrisin kitap vermedin
Kitap benim :D
Çiğ köfte hayatımın bir parçası oldu nası sevmiyorsunuz ya😭(saygı duyuyorum herkes sevecek diye birsey yok )
İşte ben de tam bunu soruyorum. Herkesin sevdiği ama sizin sevmediğiniz şey. Çiğ et yenir mi yaa? Biz yabani miyiz? Hırt mıyız biz?
Halen soruma cvp alamadım :)
İzmir bombası :) Maalesef onu da sevmiyorum :D Nasıl yiyorsunuz onu yaaa? Dışı hamur, içi vıcık vıcık kalitesiz krema..
Saçma trendler ile Gündeme oturmuş anlamsız şeyler.
Kavurma
Evet ama illa yiyecek olması şart değil. Farklı şeyler de olabilir.
Aklıma bu geldi sjsnshshsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim de bir türlü ısınamadığım şey sürekli bir yerlere yetişme telaşı ve her anı sosyal medyada sergileme baskısı 🌿 İnsanlar popüler mekânlarda anı yaşamak yerine sürekli fotoğraf çekilme derdine düşüyor. Ben ise Muğla'da doğanın o sessiz, sakin ritmini ve eşinle yaptığımız o küçük resim molalarını çok daha değerli buluyorum 🎨 Sen çiğ köfteyi sevmediğinde çevrenden nasıl tepkiler alıyorsun, seninle çok uğraşıyorlar mı 🌸