Kişilik & Karakter İnsanların genelde beğenmediği ama sizin bayıldığınız neler var? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sakatat ürünleri ve kaymak geldi aklıma aklıma şimdilik. Sizde neler var?İyi geceler. İnsanların genelde beğenmediği ama sizin bayıldığınız neler var? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fşrefşre Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl sakatat olabilir ama çevremde seven çok :d 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs +1 yıl Ama genel olarak pek sevilmiyor, sayılır bence. Yorumla fşrefşre +1 yıl Olabilir bilemem 😅 Yorumla
seversun Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aynı soruyu 3 saat önce ben sordum 😂😂 1 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs +1 yıl Doğrudur gjbkngfj. Denk geliyor bazen böyle. Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Ciğer , açık sözlü oluşum , dürüst oluşum 1 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. İşkembe çorbası , kapuska dolmasi 😅 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Pırasa, kapuska vs. sebze yemekleri işte. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sakatat olabilir ama çevremde seven çok :d
Ama genel olarak pek sevilmiyor, sayılır bence.
Olabilir bilemem 😅
Aynı soruyu 3 saat önce ben sordum 😂😂
Doğrudur gjbkngfj. Denk geliyor bazen böyle.
Küçük memeli kadınlar
Ciğer , açık sözlü oluşum , dürüst oluşum
Ben her şeyi beğeniyorum.
İşkembe çorbası , kapuska dolmasi 😅
Pırasa, kapuska vs. sebze yemekleri işte.
Benim bir şey yok
Benzin kokusu.
hiç bir şey
Yerde yatmak
öyle bir şey yok
Hiçbir şey
Kararlarım
Seen lrmcmtgnktkvlt