Hello KS'nin hanım hanımcık kızları ve efendi erkekleri💐
Ağzınız bozuk mudur küfürlü konuşur musunuz yoksa tüü kaka mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hello KS'nin hanım hanımcık kızları ve efendi erkekleri💐
Ağzınız bozuk mudur küfürlü konuşur musunuz yoksa tüü kaka mı?
Cevap
25Cevap
Evet hak edenin içinden geçerim diğer taraftan çıkarım.
Argo ve küfürle işim olmaz edenler ile de iletişimin olmaz. Kaba saba hiç bir insanla denk gelmek istemiyorum şahsen
Sanayi kızı mı, neden oralar da çalışıyorsunuz ki, orada ki adamlar kaba ve çok odun oluyorlar. Rabbim kadını zarif ve narin yaratmış. Ne işiniz var bir gül olarak oralar da
Aaa muhasebe evet haklısınız bazen seçme sansı olamıyor insanın. Bana da fabrika ortamı berbat gelmişti uymuyor diye bıraktım. 😅 Hem erkekleri çok rahat hemde kız erkek ilişkileri ultra seviye. Bana ters geldiği için ortamı bıraktım
Sanırım en güzeli benim ki😅 ev kızı olarak takılmak, kitaplarımla ve sabah yürüyüşlerimle sığ zihniyetler den uzak bir şekilde yaşamak.
Evet calısmayı bende seviyorum ama gerçekten hem ruhu yoruyor hemde bedeni bu çağın işleri. O yüzden Rabbim yardımcınız olsun ben bekar olduğum için sorumluluğum yok.
Çok bozuk sayılmaz ama fazlasıyla sinirlendiğimde ağzımdan küfür çıkabilir. Günlük konuşmada, özellikle tanımadığım insanların yanında buna dikkat ederim. Samimiyetle saygısızlık arasındaki çizgiyi korumak gerekir.
Yeri geldiğinde tırcı dayıya bağlarım, yeri geldiğinde de İstanbul hanımefendisine. Ayrıca yaratıcı olanları severim ve anneli küfürler çok itici. Arada sırada da babayı satın lan.
genel olarak sakin kalmaya çalışırım ama sinirlerim bozulunca istemsizce kaçabiliyor ağzımdan bir şeyler, tamamen yerinde ve dozunda kullanınca rahatlatıyor insanı.
Ancak çok öfke ve sinir olursa o zaman oda istemeden olursa onun dışında hiç sevmem öyle olan insanlarda hoşuma gitmez.
Hak edene evet. Bir de şaka amaçlı öyle konusabiliyorum shdjf
Kadinlarin yaninda hayir ama hak eden biri olursa yer mekan fark etmez Behzat C gibi girerim
İnsanlara karşı kırıcı kaba davranmak yapımda yok ölümlü dünya kimseyi üzmeye değmez 🌸
Hayır değildir, kullanmıyorum o tarz ifadeler
Çok bozuk ya engel olamıyorum etrafda o kadar kaşınan var ki küfürbaz hayto gibi oldum
Merhaba,
Evet ağzım bozuktur, çokça küfür ederim! 😅
Ağzım bozuk değil, ağzımın kendi belediyesi var; bazen imar planına aykırı kelimeler çıkıyor. 😂
Kötü karakteri oynadığım zamanlarda çok fazla bozuktu şimdi yok ☺️
Hayır İstanbul beyefendisiyim efendim..
Biraz, ama bi yer ve zaman vardıki orada çok bozarım)
Çok küfür eden birisi değilim
Hayır ya canım küfür benim için😂
Gerizklı yazmıştım 😅
İyi güzel temiz söverim samoi
Son zamanlarda evet iyice bozuldu
Evet ama her zaman değil sadece bazen bazende yani böyle hak ettikleri zaman
Biraz bozuktur
Hiç değilim asal ama burada çok bozuk olu veriyor
Yerine ve ortamına göre
Birazcık bozuk
Maalesef ya
Bence değil
Bozuk evet
N alaka aw
Sinirlendiğimde
Pek fazla etmiyorum da sinirliyken olabiliyor
Bozuktur..
değildir,
Hiç değil
Evet
Hayir
Hayır
Çok bozuk
biraz evet
Hem kapalı hem küfürlü olmak zor susjd
Yok pek etmem
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Pek sayılmaz sevgili Semoş 🌸 Mesleğim ve yapım gereği kelimelerimi özenle seçmeyi seviyorum 🌿 Öfke veya heyecan anında küfür etmek bazen anlık bir rahatlama gibi görünse de duygularımızı daha açık ifadelerle dile getirmek ruhumuza çok daha iyi geliyor 🧘♀️ Arada ağızdan kaçan ufak kelimeler insani elbette ama üslubun zarafeti her zaman favorim 💛 Sen öfkelendiğinde duygularını nasıl dışa vurursun? 🌸