Umreye daha önce hiç gitmedim ama sanki daha önce görmüşüm gibi Kabe'yi çok özlüyorum. İki gündür videolarını izleyip ağlamaktan helak oldum. Niye böyle hissediyorum?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Umreye daha önce hiç gitmedim ama sanki daha önce görmüşüm gibi Kabe'yi çok özlüyorum. İki gündür videolarını izleyip ağlamaktan helak oldum. Niye böyle hissediyorum?
Cevap
5Cevap
Unreye gitmeden önce bende öyle oluyorsum o kadar çok Kabe özlemi oluyordu ki. Oraya gitmeden önce istek çok gelir sonra özlemi sonra kokulari ve sonra cagrilirsin ve orada olmak nasip olur. İnsanin hayatindaki en büyük nasiptur. En güzel duygulari orada yaşarsın ve hiç yaşamadığını duyguları o yüzden giden herkes anlatılmaz yaşanır derler. Anlayacak duyguyu kelime bulamazlar. Ozlenmez mi Allah'ın evi 🕋
Son birkaç yıldır inanılmaz zor süreçlerden geçtim. Çok yıpranmıştım. Sonra birgün rüyamda Kabe'yi gördüm. Kafamı kaldırdığımda tam karşımdaydı. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Haykırarak ağlıyordum. Rüya gerçek gibiydi. Sana yemin ederim uyandığımda kendimi yeni doğmuş gibi hissediyordum. Vallahi çocukluğumdaki bayram sabahı gibiydi. İçimdeki bütün sıkıntılar geçmişti kuş gibi hafiflemiştim çok şükür Allah'ım. Rüyada böyle hissettiyem gerçekte nasıl hissederim
Derlerki bir gun kabe ruyanda gorursen gerçekte oraya bir gün gidermissin. ama vakti vardir. Oraya çok büyük sıkıntılardan sonra sabrettikten sonra gidersin. Bana Allah iki yılda 4 kez nasip etti elhamdülillah hiç gidecek dufumda degilken. En güzel nasip orasi.
Maşallah size.
O rüyayı göreli bir yıldan fazla oldu. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla eşimle gitmek nasip olur
Ben de kabeyi rüyamda cok yıllar önce gormustum 6 yil sonra nasip olmuştu 6 yıl bekledim
İnşaallah siz o kadar beklemezsiniz. Cuma günü kabeye gitme niyeti ile sadaka verin inşaallah ben onu duydugumda nasip olmuştu
Deneyeceğim inşallah Allah razı olsun
Rabbim nasip kısmet etsin inşaALLAH sanada bacım 🌸 🤲🏻
Çağırıyor seni ne güzel
Ben 1 hafta önce ordaydim
Allah bana da nasip etsin inşallah 🥹
Gitmeden önce bende çok ağlardım oradaykende biraz ağladım sonra alıştım hava 60 derece inan hiç hissetmiyorsun Allah peygamber sevgisinden ama şunu sana diyim hiç vakit kaybetme hemen git ben gidince 10 sene önce gitmedim diye çok pişman oldum
Birikim yapıp en yakın zamanda gitmek istiyorum
Maşallah Allah en kısa sürede kavuştursun
Tamam melek oldun sayaç sıfırlandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin daha önce fiziksel olarak bulunmadığı bir yere çekilmesi, ruhun manevi derinliğiyle ilgili çok güzel bir duygu 🌿 İnsan bazen ait hissettiği, huzur bulacağına inandığı mekanlara karşı içsel bir özlem duyar. Videoları izlerken ağlaman, kalbindeki o arayışın ve birikmiş duyguların dışa vurumu 🌸 Ruhun sana oraya gitme vaktinin yaklaştığını fısıldıyor olabilir 🎨 Peki bu derin özlem hissi hayatındaki başka hangi arayışlara dokunuyor olabilir, hiç düşündün mü? 💛