İlişkilerde şaka adı altında yapılan beden eleştirileri maalesef iki taraf için de kırıcı olabiliyor 🌿. Erkeğin yaptığı da kadının cevabı da saygı sınırlarını aşmış. Şakayla başlayıp kıyaslamaya dönen bu dille partnerler birbirini incitiyor. İki tarafın da hatalı olduğu bu durumda haklı aramak yerine iletişimi tamir etmek lazım 💛. Sence çiftler özel hayatlarındaki sınırları korumayı nasıl öğrenmeli 🌸?
Sen kadına öyle dersen kadın da öyle der. Adam kaşınmış. Muhtemelen kendi beceriksizliğini kamufle etmek için kadını aşağılamaya çalıştı zaten.
0
13 Yorumla
Soran
28 gü
Önceki yanitta da aynisini yazdim. Ben soyle dusunuyorum. Erkek kadının bedenine hakaret etmis evet. Ama kadın kiyas yapmis. Burada erkegi tam olarak kelimenin tam anlamiyla yetersiz görüyor. Haksiz miyim burada
X kadininki kadar bolgen beyaz olsaydi daha guzel olurdu dememis. Seninki de kara demis. Kadın da seninki de kara dese bana sorarsan iki karşılıklı esit derece saygısızlık olurdu. Kiyas yapmak bir erkek icin ne kadar aşağılayıcı
Kara olması erkek için aşağılayıcı değil ama kadın için aşağılayıcı. Erkeği yetersiz görülmek incitir kadını da beğenilmemek. Sen sadece erkek gözüyle bakıyorsun. Çoğu erkeğin bu kara kavramını ortaya atmasının nedeni küçük penis sendromunu kamufle etmek zaten.
Bak su konuda haklisin evet kadin gozuyle bakamam. Sadece kadin gozuyle begenilmeme duygusnu empati yapabiliyorum. Kendi adıma bi sendrom yaşadığımi düşünmüyorum çünkü epey sayida deneyimim oldu ve samimi memnuniyet yaşadım karşılıklı. Yalnızca altını çizdiğim nokta kadını erkek de bir baska kadinla kıyaslasaydi durum esit olurdu. Sadece sunu soruyorum. Şimdi bu kadınin böyle bir fantezisi veya hayali yoktur diyebilir misin? Bu sadakatsizlige kadar gitmiyor mu
Ya ne alakası var? Erkek seninki kara dediğinde kadın da seninki de çok küçük deseydi eşit olurdu. Bu dediği de hemen hemen aynı mantık zaten. Fantezi kısmına katılmıyorum. Zencilerden feyz alsaydı diyor zenci olsaydın dememiş.
Bence bu olsaydın la da aynı. Sen beni memnun edemezken öyle olsaydin ederdin demek bence. ortaya ucuncu bir kisiyi katmak sorun zaten. Karşılıklı birbirjne hakaret ettin kizdin bitti. Kadin ve erkek icin de ucuncu kişiyi karsilastirmak kotu. Erkeklerde kucuk penis sendormu var dedin. Mesela her kadının vücudu muazzam mi? Veya küçük göguslu kucuk kalcali kadınlar yok mu? Bu kadınlar için bir bütünlük ve beden saygisi. Rengine takılmak da apayri bir durum. Erkeklere sadece boyut bakımından bir hassasiyet veya duyarla yorum yapılmasını hos bulmuyorum. Gogusunu yaptiran kac kadin gördüm
Uzatmaya gerek yok. Sonuç olarak iki tarafın da hassas olduğu kısımlar var. Erkek de kadın da hassas oldukları yerden vurmaya çalışmış. Ben kadının yaptığı doğru demiyorum ama erkek öyle derse kadın da sinirlenip öyle der. Zencileri katmayıp direkt senin ki de küçük deseydi erkek daha mı az alınacaktı sanki? Laf sokayım karşımdaki de sussun diye beklerse boşuna bekler. Ayrıca adamın karısını başka kadınlarla da kıyaslamadığından emin değiliz.
Bana sorarsan evet. zenci de değil. Rastgele bi insan da olsa daha az alınırdı. Bu erkek icin bi guc yeterlilik simgesi. Cinsel tatmjniuet. Bunu da erkek olundugunda anlasilabilir. Bu metinde yalnızca olmadığından eminiz ama. Seninle soyle bi youtube kanalinda munzara yapilir😄
Mal diyene sen de aptalsın demiş tam olarak. Şimdi mal diyen değil de aptal diyen mi suçlu olur kskfk
0
5 Yorumla
Soran
28 gü
Erkek kadının bedenine hakaret etmis evet. Ama kadın kiyas yapmis. Burada erkegi tam olarak kelimenin tam anlamiyla yetersiz görüyor. Haksiz miyim burada
Ahahsh illa cukunu asagilamasina gerek yoktu. Seninkinin de rengi kotu diyebilirdi. Bu birebir karsiligi olurdu. Simdi bu kadinin bi siyahiye hayranlik duyamadigini dusunebilir misin? Veya esi yerine onu tercih etmek isteyeceğini?
Erkek te kadını yetersiz görmüş olmuyor mu bana bi erkek böyle dese daha az film izle beynin küçülmesin der geçerdim kadın fazla uzatmış gereksiz yerlere gitmiş konu
0
5 Yorumla
Soran
28 gü
Begenmemis ve asagilamis oluyor erkek bana kalirsa
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde şaka adı altında yapılan beden eleştirileri maalesef iki taraf için de kırıcı olabiliyor 🌿. Erkeğin yaptığı da kadının cevabı da saygı sınırlarını aşmış. Şakayla başlayıp kıyaslamaya dönen bu dille partnerler birbirini incitiyor. İki tarafın da hatalı olduğu bu durumda haklı aramak yerine iletişimi tamir etmek lazım 💛. Sence çiftler özel hayatlarındaki sınırları korumayı nasıl öğrenmeli 🌸?