Özellikle kötü davranıyorlar ama özgüvenini, özdeğerini zedelemeye çalışıyorlar, değersiz hissetmesi için ellerinden geleni yapıyorlar dürüst olun erkekler
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle kötü davranıyorlar ama özgüvenini, özdeğerini zedelemeye çalışıyorlar, değersiz hissetmesi için ellerinden geleni yapıyorlar dürüst olun erkekler
Çünkü dişil enerjiye sahip oldukları için kadının başarısını güzelliğini kombinini kıyafetini ilgi görmesini yıldız gibi parlamasını o kadar çok kıskanıyorlar ki, hani bir erkeğin karşı cinsini kıskanması o kadar saçma bir şey ki bir kızı neden kıskanırsın hiçbir anlamı yok. Kadının kendi değerlerini bir erkeğin kıskanması çok saçma geliyor. Demek ki o tür erkeklerin kendilerinde bulduğu bir değer yok. Kendisinde olmayan bir şeyi başkasında gördüklerinde kıskançlık krizine giriyorlar.
Bunu yapanın erkeklere ilgisinin olduğunun farkındayım zaten ama cidden bir erkeğin bir kadına haset etmesini çok tuhaf buluyorum bütün bunlar kıskançlıktan yani peki benim sahip olduğum diyelim erkekte de var neden erkeği değil de beni kıskanıyor niye ona zarar vermeye çalışmıyor da bana çatıyor?
Başka erkeklerin sana ilgi göstermesinden korktuğu için seni aşağıya çekmeye çalışıyor. Kendine güveni olsaydı bunu yapmazdı. Güven sorunları var.
Ya da kendisi erkek olarak bir kadının gördüğü ilgi kadar ilgi göremediği için g0tü yanık. Erkekler onu istiyor beni değil diyordu :d
Gizli gy olabilir cidden. Piyasada çok gizli gy var bende çok şahit oldum. Erkek kalmadı piyasada son zamanlarda.
Biseksüel böyle trans travesti gibi eğilimleri de var sizin memeniz büyük keşke bizimki de büyük olsaydı diyordu :d yani sen erkeksin senin memen neden büyük olsun ki :d
Bence o kişiden uzak dur harbiden sıkıntı inanamıyorum cidden bir erkeğin bunları demesi onun gy olduğunu gösteriyor. Dişil enerjili diye boşuna demedim. Doğru çıktı.
Bu durum genellikle kişinin kendi içsel yetersizlik ve kaybetme korkusuyla ilgilidir 🌿 Bazen partnerini yetersiz hissettirerek yanında tutabileceğini sanan, kontrolcü ve güvensiz bir zihniyetle karşılaşırız 🌸 Kendi değerini başkasının gözünden belirlemediğinde, bu tarz davranışlar sana asla ulaşamaz 🎨 Kendi özdeğerini korumak için sınırlarını çizebiliyor musun? 💛🧘♀️
Cevap
4Cevap
Kendisi ozguvensiz ve değersiz hissettigi icin
Böyle yapınca özgüvensizliği ve değersizlik hissi geçmiyor ki
Sende öyle hissetki yalnız kalmasın diye
Kendini ezik görüyor bunh kendine bile itiraf edemiyor bilinçli veya bilinçsiz olarak seni düşürerek daha iyi olmaya çalışıyor senden
Kendini kandırmaya devam etsin ne diyim
Bir kadına karşı yapma sebebi şudur seni görmek istemiyor ayrılman için yapıyor git başımdan diyor
Ayrıldıktan sonra ama
Kasıntı bir insan o zaman kafanı yormaya değmez muhattap olma
Aynı seviyeye gelmek için
Aynı seviyeye gelince ne olacak
Aynı seviyede olunca daha rahat oluyorlar.
genellemeyelim bu karakter meselesi
Kendileri özgüvenli değildir öyleleri ondandır
Basitlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?