Özgüvenli kadını sever sonra da onu yıkmaya çalışır. En iyisi bile bunu yapıyor. Neden?

Özgüvenli kadını sever sonra da onu yıkmaya çalışır. En iyisi bile bunu yapıyor. Neden?

Böyle erkeklerin aslında kendilerine güveni yoktur ve öz güvenli kadının kendi gibi birini isteyeceğini düşünür başkasına gider vs. o yüzden istemezler
Cevap
22Cevap
Özgüvenli kadını sevmiyorlar aslında. Sadece anlık büyüleyici geliyor ve sonra kıskanmaya başlıyorlar kendilerine özgüvenleri olmadığı için.
kötülerdir çünkü 😂😂😂😂😂
Kendilerine muhtaç olan kızlara alışmışlar ondandır. Özgüvenli kadınlar bunlara fazla geliyor.
Aynen öyle aşkım 💆🏻♀️
Aslında erkekle almaz. Kadınlar kendi veririr.
O tür erkekler sadece her şeyi ben bilirim edasında olduğu için. Yarın bir gün kız çocukları olsa onları bile okutmaz bu geri kafalılar. Eğer kadın erkek eşitliği varsa erkeklerin yapabildiği şeyleri kadınlarda yapabilir.
en iyisi bile bunu yapıyor cümlesi yanlış çünkü ben aksine davranırım. ben en iyisiyim demek olmuyor bu ama herkes bu değil yani.
ama genel tip bu olabilir bilmiyorum. sebebi derinlerde. kaç düzgün insan var ki bu yönden insanları yargılayasın.
sebebi sanırım kültürel öğrenmişlik. erkeklik dediğimiz şey biraz tuhaf yorumlanıyor bence bizim ülkede.
Şey olarak mi mesela sevdin baglandin sana kısıtlama gibisinden şunu yapma etme diye birtakım sınırlar koyar bazen de laflarla seni gercekten değersiz gibi hissettirip travma yaşatması gibisinden mi
Merhaba,
Ben aksine özgüven yüklerim, benimle olan her türlü yükselir! 😅
Ego tavan yapar!
Sapsın demi
Yok valla sevgilim var 😅 temmuzda kaçırmayı düşünüyorum 😅ve burdan 😅
Kadın erkeği değiştirene kadar erkek kadın değiştirmeye çalışıyor. Üste çıkıyorlar yani.
Özgüven dediğiniz erkeğe itaat etmemek, isyan edip münafıklık yapmak oluyor genelde.
İtaat? Münafıklık? Ooww abi neler dersin sen öyle? Kadınların ayağına prangalar bağlayın köle gibi kullanın o zaman hey Allahım 🤦🤦🤦
Kontrolü kaybetmek istemez erkek içten içe kontrollü olmayı sever o yüzden
Ben evimde otururken niye suçlu oldum şimdi ya
Öyle olma ha belalım
Anlaştık delalım 😄
Çünkü Türk erkekleri genellikle kızların yanında özgüvensiz oluyor. Bu yanlış anlaşılmasın ama gerçekler değişmiyor.
Benim böyle bir derdim yok. Çünkü niye olsun
En iyisi yapmiyor cunku en iyisi benim ben yapmadim yalan soyleme 😡
Kaldıramıyorlar, baskın olmak kadın üzerinde hüküm vermek ya da yönetmek hoşlarına gidiyor o yüzden şimdinin kızları şöyle böyle diyip duruyorlar.
Yarı cahil oldukları için
Ömür törpüsü olarak yaratılmışlar
işi bilmeyen erkekler
vay tirbiyesizler
Üzerinde hakimiyet kurabilmek için.
Tüketim toplumu ürün ayırmaz
egemenlik hükmetme ego...
Kendi egosunu tatmin etmek için
nasıl yaniiiii
Biraz düşün anlarsın
düşünüyorum ama yok
🤦🏻♀️ sen kendin bul cevabı