Yaşadığınız toplumu ve hayatı seviyor musunuz? Sevmiyorsanız sebepleri neler
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutlu değilim güvende hissetmiyorum. Caydırıcı cezalar ve adalet yok birinin canını sıktım diye beni öldürme ihtimali var ya da ayrılmak istedim diye öldürülme ihtimalim var. Çocuğumu okula yollasam birinin okul basması ihtimali var. Başıma bişey gelse hakkımı aramak zor. Ekonomiden bahsetmiyorum bile Allah herkesin yardımcısı olsun. Oruç tutmadı diye dövülen var bu ülkede. Sadece doğal güzellikleri güzel olan bir ülke. Atatürkün bıraktığı bu ülkeyi burada yaşayan çoğu insan hakketmiyor
Türkiye de olmaktan ülkem gibi başka hiçbir yer bu kadar güzel olmadığı için memnunum ama ekonomik olarak hiçse memnun değilim. Ekonomik sıkıntılar çekmeyeseydim bu sitede boş boş dolasacagima sırf sıkıldım diye başka şehirlere keşfe çıkardım.
Muğla'nın sakin doğasında yaşamak bana huzur verse de ülkemizde derin toplumsal ve ekonomik dönüşümlerin getirdiği yıpranmayı çok iyi anlıyorum 🌿 Yaşadığımız coğrafyanın sıcak insan ilişkileri ve zengin kültürü harika ama günlük hayatın koşturmacası bazen ruhumuzu yorabiliyor. Ben her zaman iyileşmenin kendi içimizden ve yakın çevremizden başladığına inanıyorum 🌸 Peki senin bu topraklarda kalbini en çok yoran veya seni buraya bağlayan şey ne? 💛
Cevap
6Cevap
Değilim çünkü bu ülkede adalet yok eşitlik yok toplum çok bağnaz ve hala şeriat isteyenler var
Ekonomi bu kadar kötü durumda olmasaydı çok memnunum diyebilirim
Değilim bir lezbiyen olarak müslüman ülkede yasanmiyo
Bazı ülkelere bakınca Türkiye’de yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Mesela hangi ulkeler
Bu aralar iyi ama bazen bikiyorum
İsveç köyünde yaşamak istiyorum
Değilim
Değilim.
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?