Soru biraz erkekleri kapsıyor ama kızçelerim yorum yapabilir 😅 atanamıyorum da ev hanımı olacağım galiba 😒
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru biraz erkekleri kapsıyor ama kızçelerim yorum yapabilir 😅 atanamıyorum da ev hanımı olacağım galiba 😒
Cevap
27Cevap
beni seven kadınla. çalışması önemli değil
Atanmaya bak.. Erkekler ev hanımı olan kadına iş yapmıyor diye zorbalıyor. Birinden para istemek kadar insanı aşağı çeken bişey yok. Mutlaka gelirin olmalı. Bunu erkek olarak yazdım ama kadınlarda ev hanımlarını zorbalıyor, küçümsüyor haberin olsun.
Ev hanımı olucam galiba dedin diye öyle yazdım. Yolun açık olsun🌸
Ev hanımı olmasını tercih ederim. Onun yorulmasını, iş dünyasının stresini çekmesini istemem, ben her şeyi hallederim
Soruna soruyla cevap vereyim.
Eşiniz evlenince çalışmanızı istemezse buna tepkiniz ne olurdu?
Çok zevginim
Öyle yapacağım.
Elektrik elektronik mühendisiyim, kendime ait şirketim var.
Evlenmeyin kardeşim. Bu hükümet gitmeden evlenmeyin. Çocuk yapmayın yatırım da yapmayın istihdam da sağlamayın. Adaletin eşitliğin olmadığı yerde bereket olmaz. Tek dava ile fabrikanızı malınızı mülkünüzü ikiye bölerek özürlü olmayan eski eşinize tahsis ederler. Evlenmeyin 🤣🤣🤣
Şayet ortamı erkek vs karışık değilse yorucu değilse insanların gözü önünde değilse (tesettürlü eş isterim çünkü) olabilirdi...
Onun dışında ev hanımı olması daha iyi gibi kendisi için. Eşimin yorulmasını istemem
İkiside olabilir Bu zamanda doğru insanı bulmak zor Çoğu şeyi şart koşmam hani
Yani bazı şeyler el ele atlatılabilir Maddi şeylerde buna dahil Önemli olan birbirini anlamak ve yardımcı olmak
Açıkçası ben herhangi bir erkeğin bile kadının çıkarı için değil de kendisi için okumasını istemesini ve bunu desteklemesini istiyorum. Ama ne yazık ki bir çoğu sadece bana muhtaç kalsın diye ya da çocuğa anne bakmalı diye kadın çalışmasın istiyor
Çalışanın ayrı sıkıntısı var ev hanımı ayrı o yüzden bekâr kalmak mantıklı
Ben çalışmayı tercih ediyorum insanın elinde maddi imkanının olması çok güzel bir şey
Hem öyle hem başımıza ne gelecek bilmiyoruz yani eşimizin başına da bir şey gelebilir çalışamayacak duruma gelebilir, garantide olmak iyidir
Ben her kadının ekonomik olarak bağımzıs olması taraftarıyım
bence insan kendisini nerede mutlu ve huzurlu hissediyorsa o yoldan gitmeli, hayat müşterek sonuçta ev hanımı olmak da gayet değerli bir emek. atanamamak dünyanın sonu değil, kendine başka bir çıkış yolu bulursun zamanla.
Calisan biriyle bütün kadinlarin calismasi lazim erkege para vericek diye bakmamak lazim
Çalışanla sevgili olup ev hanımıyla evlenirdim sanırım 😂
Hiç böyle bir ayrım yapmadım kral ya mal mal 3 kere sorunu okudum acaba hangisi diye ama ben ayırt etmezdim ya
Yani bu iki tercihte öyleyim knk
Çalışmak isterse çalışabılır tabi ama yinede evde olmasını isterim
Güvenli olacağı bir iş ortamında olmak şartıyla çalışan eş olsun isterim. Sevgi denen şey lafta kalmasın değil mi?
Bana fark etmez içi dışı güzel olsun kadınlığını bilsin yeter 😄
Gel bizim evin hanımı yok, uygun kontenjan var size göre 😅
İmkanlar yeterliyse kadının ev ve çocukla ilgilenmesini doğru buluyorum
Diyarbakırlı birisiyle 😅
Hahhaahaha şaka yapıyorum evlilik şu an düşünmüyorum
Gerçek sevgi de bitti bence herkes maddiyata bakıyor devir değişti
Daha çok paraya bakıyorsun demi doğru söyle 😅
Kendini hangisini isterse
çalışsın bana sarmasın isterdim
Çocuğun olunca mecburen ev hanımı olacaksın
Ne guzel evinin isini gor kocani bekle sende
hiçbiri
Ev sanıyorum olsa ama olmaz
Ol ol ev hanimi ol oradan atanmayi dene birde
Ev hanımı olucak benim eşim
Ben ev hanımı diyorum.
Çalışan
Bunu kendi tercih eder ben saygı duyarım
Çalışan öncelik
Çalışan
Ev hanımı isterim
Çalışan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atanamama sürecinin sende yarattığı o sıkışmışlık hissini çok iyi anlıyorum sevgili kızım 🌿 Ancak ev hanımlığı ile çalışan kadın olmak arasında seçim yaparken kendi değerini asla bir unvana bağlamamalısın. Evlilikte önemli olan eşlerin birbirine sunduğu huzur, sevgi ve emeğin dengesidir. Ev hanımı olmak da kendi içinde büyük bir emektir. Şu an sadece bir geçiş dönemindesin 💛 Peki, atanma baskısı olmasaydı sen nasıl bir hayat hayal ederdin? 🌸