- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen tabi ki de çalışan kadın ile evlenmek isterdim yani benim için aşk önemli yani bir kadının çalışmasına bakmazdım. ama tabi ki pahalı bir ülkede yaşadığımız için ben her iki kişinin de çalışmasından yanayım. yani zor geçiniliyor çünkü. ve aynı zaman da da eşimin boş durmasını istemezdim yani evde tüm gün oturup ne yapacak ki? yemekse yemeği zaten bende yaparım ya da ben de yıkarım evi temizlerim. yani bence işi olması daha iyi olurdu. ikimiz de çalışırsak daha rahat yaşardık. ve birbirimize yine de zaman ayırabilirdik zaten. ama tabi ki zorunda da değil eğer çalışmak istemiyorum derse de saygı duyarım kimse kimseyi zorlayamaz sonuç olarak. kendisine bırakırdım kararı. halde hazırda işi varsa zaten mutlu olurum işi yoksa da iş bul demezdim ama bu konuyu detaylıca konuşmak isterdim ben eşim ile. ama şu an eşim olmadığı için sadece tahmin ve hayal kurarak düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın çalışmalı, aşağıda bir asalak kadının yazdığı gibi "erkek kadının parasını yesin" diye değil. Maddi özgürlüğü cinsiyetten bağımsız düşünün. Çalışmaya engel durumu olmayan bir yetişkin birey üretime, çalışma hayatına katılmak zorundadır. Kadın için kocasının eline bakmak gurur kırıcı bir durum (kadın olsam asla bunu istemezdim). Geçim sorumluluğunu kocasına bırakan kadın, evlilikteki maddi sıkıntılardan şikayet etme hakkını kaybedeceği gibi, evinin işleri, çocuk bakımı vs. işleri kocasıyla paylaşma talebinde de bulunamaz. Kocası sayesinde yüksek standartlarda yaşıyorsa, kendi geliri olmadığı için kocasının olumsuzluklarına katlanmak zorunda kalır, ezilir.
19 Yorumla
Soran+1 yılKadın çalışabilir ve buna karşı değilim ama bazı cümlelerin rahatsız etti. Bir erkek, kadının yaptığı yemeği yeri gelince nasıl eleştirebiliyorsa, kadın da eşinin işiyle ilgili şeyleri eleştirebilir gayet. Ayrıca ev hanımıysa ev işlerinin genelini zaten kadın yapmalı ama erkeğin işi çok ağır değilse de kadınına zaman zaman yardım etmeli. Neden mi? 1. si bizim kas gücümüz daha az ve daha çabuk yoruluruz. 2. si ise regl dönemi çok yorgun ve ağrılı geçirebiliriz. 3. sü de çocuk varsa ve çok ağlayan/yaramaz biriyse ev işleri o çalışmadan daha yorucu hale gelebilir.
- +1 yıl
"kadın da eşinin işiyle ilgili şeyleri eleştirebilir gayet" demişsin de, çalışan kadın da, çalışmayan kadın da eşinin gelirinden şikayet edemez. Eşler, hanenin toplam gelirine uygun şekilde yaşamak zorundadır. Kadın, istediği standartları sağlayamadığı gerekçesiyle, hele de kendisi çalışmıyorsa, eşi de gelirini aile bütçesinden esirgemiyorsa, eşinin gelirinden şikayet edemez. Nikah sözleşmesi, eşlere, maddi manevi tüm sıkıntılarla birlikte mücadele etme görevi verir. Evliliği çocuk oyuncağı zannediyorsunuz. Erkek kadını, kadının istediği standartlarda yaşatmak zorunda değil, kadın, çalışmıyorsa erkeğin sunabildiği standarda uymak zorunda. Ben demiyorum, Medeni Kanun diyor.
Soran+1 yılAdam zaten işleri durduk yere batırmadıysa kadın onun maaşını bilerek evlenmiştir. Ama adam gidip de sacma sebeplerden dolayi maddi imkanlarini mahvetse kadin neden elestiremesin? Ben keyfime göre pastaya ketcap sıksam senin sesin cıkmaz mı?
- +1 yıl
Dediğin gibi olsaydı, erkeğin iflas edip (veya işini kaybedip) maddi güçlüğe girmesi kadın için haklı ve geçerli boşanma nedeni olurdu, ama değil. "İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, VARLIKTA VE YOKLUKTA, ölüm bizi ayırana kadar" diye edilen evlilik yeminini bir daha düşün. İflas eden, işi batan koca, sonrasında asgari ücretle işe girse, kocanın sağlayabildiği gelir öncekinin beşte birine, onda birine düşse bile bu durum kadın için boşanma nedeni olamaz, kadın da yeni şartlara eşiyle birlikte uyum sağlamak zorundadır. Müstakil villadan gecekonduya taşınmak boşanma nedeni olamaz. Burada tek bir kriter var, kocanın kadından parasını esirgememesi, gelirini saklamaması.
- +1 yıl
Bu arada, şunu da ekleyeyim: Kadının çalışması da, çalışmaması da kendi iradesine bağlıdır. Çalışmak isteyen kadına kocasının izin vermemesi de, çalışmak istemeyen kadını kocasının çalışmaya zorlaması da kadın için haklı boşanma nedenidir.
- +1 yıl
Adamın işini batırması ve kadının, adamın maaşını bilerek evlenmiş olması da çok farklı şeyler. Birinde adam iş sahibi, birinde maaşlı çalışan. Yani sapla samanı birbirine karıştırıyorsun.
Soran+1 yılSeven erkek de kadin da birbirini rahat ettirmek icin ugrasir zaten. Ornegin ben ev kadini da olsam esimin borcu varken keyfiyen durduk yere koltuk yenilemem cunku bu gaddarliktan baska bir sey degil. Ama esim de mantikli davranmali. Kenarda duran hasta vs parasini araba yenilemek icin harcamamali ornegin. Ya da tembellik yuzunden ise surekli gec kalip da kovulmaya sebebiyet vermemeli. Bundan bahsediyorum..
- +1 yıl
Yazdıklarının hepsi, ortak yaşama dair sorumluluk sahibi olmaya çıkıyor. Kocanın maddi sıkıntısı varken kadının koltuk takımı yenileyip borca girmesi de, kocanın arabasını yenilemesi de...
Soran+1 yılElbette
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bana fark etmez açıkçası yani ikisi de kabulümdür ama çalışan kadın olursa tabii ki maddi açıdan evimize getirisi daha çok olacağından ötürü çalışan biri olması o açıdan güzel olurdu ama iş bulamazsa da canı sağ olsun. Ben iş bulamadı veya ev hanımı diye başına kakmam, hep yanında olurum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim insanla birlikte vakit geçirmeyi seven biriyim. Ama iki kişi çalışırken bu çok zora giriyo. Eve geliyosun zaten iki kişi yorgun oluyo birde çocuklar olunca onlar ilede vakit geçirmemiz gerekicek. Yani mutlu bir yuva için en mantıklı ev kadını gibi duruyo.
05 Yorumla- +1 yıl
Eşimin ayrıca iş ortamında üzülmesinide istemem.
Soran+1 yılEşinin üzülmesini istememen çok şirin 🙂 Mesleği varsa bırakması kötü olabilir ama mesleği olmadan, düzenli bir işi yoksa ve kocasının maaşı yeterliyse çalışmayabilir
- +1 yıl
Yani evet sonuçta kendim için değil ailem için çalıştığım için problem olmaz. Ama içinde kalıcaksada ben ayrıca ev işlerine biraz daha yardım ederim. Yükü üstünden almaya bakarım.
Soran+1 yılGüzel kalbinden öpüyorum güzel insan. Umarım güzel bir yuvan olur.
- +1 yıl
Teşekkür ederim aynısını senin içinde diliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılHem evde olmak hem de part bir iş edinmek isterdim
00 YorumlaFark etmez açıkçası. Ben eşim çalışacağına çocuğumuz okula başlayana kadar çocuğumuzla ilgilensin isterim. Gücüm tek başıma ev geçindirmeye yetse eşim çalışsa bile çalıştırmam. Ülke şartları malum bu şartlarda çalışan olması biraz daha iyi olur. Çünkü ödenmeyen faturalar ve boş bir buzdolabı ilişkiye ciddi zarar verecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHem calistirmam demissin hem de calissa iyi olur demissin. Hicbir sey anlamadim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sadakat kıymet bilen bir hayat arkadaşı ile çalışma diye kısıtlamam evlilik bana göre saygı duymaktır evlendin kadını eve kapat değil.
Onunda fikirleri var onunda evlilik dışında idealleri var bu yüzden böyle bir ayrım yapmam mümkün değil00 Yorumla
+1 yılBen çocuk istemediğim sürece evlenmem. 30 yaşında veya daha sonrasında evlenirim çok evlenmek istersem. O zaman da ev hanımı, kullanılmamış ve 18 yaşında olması lazım. Bu kriterleri karşılamıyorsa çocuk yapılacak kadın olamaz. Takılır ve atarım.
015 Yorumla
Soran+1 yılSenin egona tüküreyim ben! Kullanılmamış ne demek dağ ayısı? Bakirsen zaten bakire hak edersin ama kullanılmak ne? 30 yaşındayken 18 yaşındakini hak ettiğine seni inandıran ne? Bir de atarmış.. Yazık, senin gibiler de pipisi var diye erkeğim sanıyor kendini
- +1 yıl
Değerli olan benim, kadın değil. Kadın beni tamamlamak için yanıma gelir, odağım olamaz.
Soran+1 yılErkek daha değerliyse niye erkekle evlenmiyorsun? Ne fark ettim biliyor musun? Geylerden hiç kadın düşmanı yok. Genelde gün boyu bizi küçük gören erkekler, gün sonunda bizi arzuluyor. Sanırım biz tarafından sevilmeyince nefret doluyorsunuz.
- +1 yıl
Kadın düşmanı olduğumu veya kadınlar tarafından sevilmediğimi nereden çıkardın? Ben bir erkek olarak kendimi seviyorum ve kendime bir kadından daha çok değer veriyorum. Ben kadınları seviyorum ama hak eden kadınları seviyorum. 18 - 28 yaşları arasında bütün erkeklerle yatıp, 30 yaşından sonra o iğrenç genişlemiş organıyla evlenmeye cüret eden kadınları sevmiyorum mesela.
Soran+1 yılAllah allah 🙂 40 yaşından sonra cinsel performansı yerlerde sürünürken evlenen erkekleri neden eleştirmedin o halde? Ama sözde kadın seviyorsun değil mi? Ayrıca bakirsen zaten bakire hak edersin demiştim. Belli ki bakir değilsin ama utanmadan bekaret pesindesin. Verdiğin değer ortada..
- +1 yıl
Kadın ve erkek çok ayrı canlılardır. İki cinsiyet eşit olamaz. Erkeğin çok ilişki yaşayanı, kadının ise hiç yaşamayını kalitelidir. Ben bunu söyleyince kadınlar özgürdür diyorlar bana. Tabii ki özgürler. Her kadın istediğini yapabilir. Ama ben de istediğim kadını seçmekte özgürüm ve kullanılmamış kadın istiyorum.
Soran+1 yılSeviştiğin kadınlar da ıslanıp zevk alıyor. Bu durumda sen de birinin zevki için kullanılmış oluyorsun. Sen bu kafayla bekaretini diktirene denk gelirsin ve şimdiden oh olsun diyorum. Bizi yaratan Allah bile erkektir yapar diye ayet getirmemiş. Egonda boğul..
- +1 yıl
Ben hiçbir kadını kullanmış olmuyorum çünkü o kadın bana cinselliğini veriyor. O karar veriyor bana vermeye, ben zorla bir şey almıyorum.
Soran+1 yılSenden önce sevişen bir kadın kullanılmış oluyor ama sen ondan önce sevişince kullanılmış olmayacak mısın? Senin mantığını anlayamıyorum. Yeterince uyarırsan zaten o kadın senden fazla zevk alır ve asıl kullanılan sen olursun. Elbette bu zihniyette birinin ne kadar haz vermeyi düşüneceği de meçhul. Her neyse, fikriniz değişir de biraz düzelirsiniz umarım bir gün. Hoşcakalın 👋
- +1 yıl
Ben kullanılmış olmuyorum işte çünkü ben erkeğim. Benim cinsel organımın içinde bir sürü sperm var ama kadının sadece tek bir yumurtası var. O yumurta ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok DNA alıyor ve bu erkekler için iğrenç bir şey.
Soran+1 yılBöyle diyince daha mı iyi hissedeceksin gercekten? 😅
Gülerek okudum gerçekten.. Sen bir kadının sularını içeceksin, onu inletmek için ter dökeceksin ama sonra dna vs diyerek kullanılmadım diyeceksin. Komikti, sağ ol..- +1 yıl
Kendimi daha iyi hissetmek için söylemiyorum bunları, geçek olan şey bu olduğu için söylüyorum. Bilim konuşuyorum sana ve diğer okuyanlara. Ben kendimi her türlü iyi hissediyorum çünkü kimseden zorla bir şey almadım. Kadının sorumluluğudur kendisini korumak. Kadının en değerli şeyi yumurtasıdır. Onu herkese veriyorsa demek ki değersizdir.
Soran+1 yılTamam ayaklı vibratör. Tarlaya tohum atıp da nimet yaptığını farz et ve egonu şişirmeye devam et. Benden bu kadar.
- +1 yıl
Ulan harbiden dağ ayısısın! Allah sizin soyunuzu kurutsun!
Senin anan bacın yok gibi konuşuyorsun? Böylelerinin alnına "insanlığa elverişli değildir!" yazdırmak lazım ki, sizin ne mal olduğunuzu bilsinler!
Soran+1 yıl@_MütefekkirSeyyah Böyleleri bir de oy kullanıyor işte
+1 yılNe desem yanlış anlaşılabilirim.
Yine de söyleyeceğim. Açık sözlü olmak iyidir. :)
Kesinlikle eşitlik olmalı.. Kadın da erkek de çalışmalı.. Sadece şöyle bir kötü ihtimal var. Evli kadınlara çok sarkıyorlar. Ben buna tav alıyorum. Onu da geçtim. Sevgilisi olanlara bile.. Ne günlere kaldıysak ! Eşime güvenim sonsuz onda sapma olmaz. Sadece karşı taraf bir yolunu bulup tavlıyor. Yanıp yanıp ona yanılır işte...
00 Yorumla
+1 yılçalışan bir hanımla evlenmeyi tercih ediyorum şu anda şartlar tek maaşla geçinmeyi zorluyor maalesef gerçekler bunlar
00 YorumlaDaha önce sanki söylemiştim gibi
Zeki
Dominant
Tutkulu fantazili
Özgüvenli kadın isterim
Ve özgüvenin gelmesi için o çalışma hayatını görüp kendi parasını kazanıp kimseye muhtaç olmaması kadar çekici bir durum yok 👍00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsam çalışan kadın isterdim. Tek maaş yerine çift maaş o mis. Ayrıca evde oturan kadın can sıkıntısından adama sarar bol bol kaos. Yapsınlar seçimi.
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim onun için fark etmediğini, istersem çalışabileceğimi söyledi. Ben de onun yanına taşındıktan sonra oralarda bir iş bulmaya çalışacağım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Evde durmasını daha fazla istiyorum ben. Çalışmak isterse de zorla hayır evde kalacaksın demem tabii ki, benim tercihim çalışmamasından yana olurdu. Dediğim gibi ona kalmış bir şey artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde zorluk kadının çalışıp çalışmamasında değil evlilik bağının kendisinde... Ekonomik olarak sosyal olarak sorumluluk olarak çok yıpratıcı bir şeye dönüştü evlilik...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi tericihi çalışmak isterse çalışır, istemezse çalışmaz bırakalım kadın versin bu kararı onun bütün tercihlerine seçimlerine saygı duyar anlayış gösteririm..
00 Yorumla Ben kesin çalışan kadın olsun isterim para kazanmak ve milletle uraşmayı bilmeli kendi ayaklarının üzerinde durmalı gerektiğinde bana bakabilmeli 😅😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSadık olduktan sonra çalışan veya evde olan fark etmez özellikle çalışan olsa şu hayat pahalılığında bir nebze olsun destek olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim çalışmaması olurdu. Evde çocuklarımızı yetiştirsin isterdim ama günümüzde iki kişinin çalışmasıyla anca geçim oluyor.
00 Yorumla İlk beş yıl çalışmasın sonra düşünürüz çünkü başta iyi bir doyurup gözümü dışarıya kapatması lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi bana ait olan kadınla evlenirdim
03 Yorumla
Soran+1 yılSorunun cevabiyla bagdastiramadim🙂
- +1 yıl
:)) kadınım olsun da ister çalışsın ister evinde otursun duruma zamana göre değişir ister kapansın ister açık kalsın
Soran+1 yılAnladim😇
Farketmez seviyorsam çalışabilir de ev kadını da olabilir. Ama çalışmasını tercih ederim. Kendi isteği ile evde kalmak istiyorsa olur
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın. İlla maddi olarak değil. Bir işi, gücü, uğraşıcağı bir seyleri olsun. Evde oturup boş şeylere sarmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede yaşasam bende çalışan isterim ama ben polonyada yaşıyorum benim için fark etmez. Çünkü benim maaşım kuracağım aileyi bırak yanında 3 aile daha geçindirir hatta üzerine birikim bilenyapilabilir 😊
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum düğün yapsam bir sürü borca giricem taksit ödeyeceğim. şu an çalıştığım işi turkiyede yapsam max 10000tl kazanırım. 10k paranın sadece bana yetmesi bile zor!
Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. İlerdeki eşimi çalıştırmayacağım için farketmiyor şu an ister çalışsın ister çalışmasın 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çalışmak isterse?
Fark etmez , ama ortamda cok sapık olunca çalışmamasını yeglenir. Ben bakarım nolcak vazifemiz dsds
00 Yorumla
+1 yılHerkes çalışan istiyor artık geçinmek zor tek maaşla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışanı tercih ederdim. Tek başıma ekonomik olarak geçindirmem aileyi, mümkün olmayabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Tabiki çalışan
Emek veren insandan zarar gelmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayan kadını annesi sevsin deyip ortaya bombayı atıp gidiyorum😄😄😄😄
00 Yorumla Farketmez, bana sadık, ilgili, dürüst olması önemli.
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın ile beraber idim ev hanımı kadın ile de beraber idim. Değişen bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılÇalışan tabi ki de ev kadınıyla evlenme devri bitti bu ülkede
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumum iyi ise ev hanımı, değilse çalışan kadın ile evlenmek isterdim.
00 Yorumla
+1 yılÇalışan ev kadını 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEv kadını değil evin hanımı ile..
00 Yorumla
+1 yılçalışan ve benimle para biriktirip ilim yolunda harcayan bir kadınla hayat kurmak isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. çalışmasını tercih ederim ama konfeksiyonda ya da abazaların yanında olmaması şartıyla
00 YorumlaTabiki çalışan kadın çünkü çalışan kadınının özgüvenine bayılıyorum o sabah topuklu ayakkabısının verdiği özgüven tık tık sesi😄
10 Yorumla
+1 yılO nasıl mutlu olacaksa öyle olsun ben birini severken işine bakmam
00 Yorumla
+1 yılKafamın uyduğu kadınla, çalışır kafam uymaz olmaz çalışmaz ama kafam uyar olur. Sadece ben yatayım kocam gerekirse ikinci iş bulup çalışsın ama gene de beni yattığım yerde rahat rahat baksın diye düşünen bir asalak olmasın
00 Yorumla2si1 arada yine yani yemek ve iş bilsin yoksa aç kalırız benden ümit etmesin yemek konusunu ben yakarım yemeği ayriyetten gü ümüzde 2 kişi in çalışması verekiyor en az
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah öyle mi?
Hem çalışsın hem ev işi yapsın. Söz de siz daha güçlüsünüz ama sizden 2 kat fazla iş mi yapmamız gerekiyor? 🙂
Soran+1 yılNeye takılmamı istiyordunuz kaba beyefendi? Evet memnun oldum
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Benim için farketmez içi nasıl rahat edecekse öyle yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv kadını sebebi ise iş ortamında gördüklerimiz diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılÇalışan sevgililerim oldu ama hepsi işyerinde onunla bununla düşüp kalkıyordu o yüzden çalışmasın hee genelleme yapmıyorum bana öyle denk geldi
00 Yorumla
+1 yılÇalışsın yorulsun ki akşam a çok konuşacak dermanı kalmasın
00 Yorumla
+1 yılEv Kadınıyla çünkü günümüzde hele ki tekstil iş yerlerinde neler dönüyor neler
00 Yorumla
+1 yılBunun kararını erkek belirlememeli
02 Yorumla
Soran+1 yılElbette son karar kadının olacak. Sadece tercihen hangisini daha çok istiyorlar merak ettim
- +1 yıl
Tercihi ona bırakıp onaylarim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ev kadını, çalışandan ağzım yandı
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılAnladım 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla yanlış anlama ama yanağın çok tatlı sıkmak istiyorum valla. Lise sonum
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🌸
Ev Kadınıyla Tabikide
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çalısmak isterse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl istersen öyle
10 Yorumlane fark ederki kalbi temiz olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılİkisinide istemem ksmsdld
00 Yorumla
+1 yılÇalışsın mümkünse beni de calistirmayabilir
00 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın tabikiiii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılpatron olsun skklı çalışan olmasın
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek esaret.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ev hanimiyla
00 YorumlaHangisi benim manevi değerime dokunursa
00 Yorumla
+1 yılÇalışan mantıken ekonomi ferahlar
00 Yorumla
+1 yılEv kadiniyla evlenmek isterdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çalışan kadın tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılÇalışmayanla isim olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler