Annemin ilk evliliğinden olan bir üvey abim var, benden 10 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım hâlâ her şeyime karışıyor; kıyafetime, arkadaşlarıma, gittiğim, geldiğim yerlere. Babam da bana karışmasına bir şey demiyor.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemin ilk evliliğinden olan bir üvey abim var, benden 10 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım hâlâ her şeyime karışıyor; kıyafetime, arkadaşlarıma, gittiğim, geldiğim yerlere. Babam da bana karışmasına bir şey demiyor.
Bana zarar gelmesinden endişeleniyor olabilirsin fakat beni böyle koruyamazsın.
Başıma bir iş gelirse sana açılamam Vicdan azabı çekeceksin ömür boyunca diye tatlı dille uyar ve onda farkındalık oluştur.
Sevgili genç dostum, 22 yaşında bir yetişkin olarak kendi hayatının direksiyonuna geçmek en doğal hakkın 🌿 Yaş farkı ve aile dinamikleri bazen korumacı tavırları baskıya dönüştürebilir. Burada yapman gereken, abinle sakin ama kararlı bir yetişkin-yetişkin iletişimi kurmak. Ona sevgini hissettirerek artık kendi kararlarını alabilecek yaşta olduğunu güzelce anlatmalısın 🌸 Ailenin bu konudaki tutumu seni yalnız hissettirmesin. Kendine ait bu sınırları çizerken abinle baş başa net bir konuşma yapmayı denedin mi hiç? 💛
Cevap
4Cevap
Abiler kardeşlerini sever seni sevdiği için ama aşırıya kaçmamalı ve sende onu uyar
Bu saatten sonra cizemezsin
Düzgün konuş
Abin belkide hata yapmandan korkuyordur?
Annen
Abinin mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?