Kadını dinleyen, kıymet veren, saygı gösteren, aşırı ilgi göstermeyip sahici davranan.
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadını dinleyen, kıymet veren, saygı gösteren, aşırı ilgi göstermeyip sahici davranan.
Çünkü onlar sıkıcı olurlar. Yer içer gezer tozar hayatı istedikleri gibi heyecanlarla yaşarlar, sonra yaş geçtikten ilgi azalıp çekicilik bittikten sonra emeklilik garantisi olarak onlara dönerler 😏
Asi olacaksın, her an sorun çıkaracak bir tüp olacaksın, tek bir kadına bağlı olmayacaksın, kontrol edilmesi zor biri olacaksın, karakteri bozuk olacaksın, kendisi için bile tehlike arz edeceksin daha bir sürü olumsuzluk olacak. O vakit sen onun gözünde işlenmemiş bir maden kadar kıymetli olacaksın. Ne kadar zorlarsan o kadar kıymetli olacaksın. Bir gün onun istediği gibi biri olurdan o zaman sıkıcı olacaksın. Eee bu kadar macera yaşanmadan en başta sıkıcısın sen zaten? Aldatılma ve ihanet potansiyelinde çok kolay onun nazarında. Hiç eğlence ve heyecan vadetmiyorsun ki
Direkt yeni tanıştığın kıza da ben sadık biriyim dersen düz ovada keklik oluyorsun ama. boş ver kafa yorma bu işlere, hiç bir şey bizim zamanımızdaki gibi değil artık. İnat edip üstüne düşersen durduk yere başını ağrıtırsın sonra. Bak 6 ay bile evli kalsan 5 yıl nafaka ödeyeceksin diyor devlet 😏
Cevap
6Cevap
onu biz de çözemedik belli bi yaştan veya olgunluk seviyesinden ilgilerini çekmeye başlıyor sanırım
Evlilik gelince kapak atarlar
Kadınlar kötü erkeği sevip iyi yapmaya çalışır bunu başardıklarında da sıkılır ve bırakır
Onlar sıkıcı. Biraz aksiyon ve macera da lazım
Gayet çekici geliyorlar alakasız bi soru olmuş
Benim ilgimi hep düzgün insanlar çekmiştir kardeşim. Kekolarla işim yokk
Sana denk gelmemiştir hocam
Neden sevsin
Dayak istiyorlar keko istiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?